poze concert bzn la timisoara

Concert BZN la Timisoara

Timis , Timisoara. Marţi 4 Martie 2014 19:00

Categorii: Muzica si Concerte

Spre incantarea iubitorilor acestui gen muzical, primavara anului 2014 va fi marcata de un concert magnific marca BZN.

Evenimentul va fi gazduit de Sala Capitol in data de 4 martie si se anunta a fi o seara plina de hituri, cu melodii celebre ce au ocupat cele mai inalte pozitii ale topurilor internationale. Dintre acestea amintim "Blue Eyes, Blue Eyes", "Dance Dance", "Mon Amour", "El Condor Pasa", "Mariana" sau"Che Sera", doar cateva dintre titlurile arhicunoscute ce vor face deliciul spectatorilor. 
Band Zonder Naam- "Trupa fara nume" este una dintre cele mai cunoscute si longevive trupe pop, infiintata in Olanda, in 1966, dar care a cucerit intreaga lume prin melodiile splendide, versurile de foarte buna calitate ale cantecelor si prin vocile de neegalat ale solistilor. 
Artistii au ramas in inimile fanilor ca fiind cea mai romantica trupa din istoria muzicii. Formatia are un palmares impresionant: peste 40 de ani de cariera, sute de melodii inregistrate in numeroase limbi, peste 40 de albume vandute in milioane de copii si zeci de discuri de aur si de platina. Datorita succesului pe care l-au avut in ultima perioada, Jan si Anny au mai adaugat un disc de platina la colectie, obtinut in Africa de Sud. De-a lungul carierei, 30 de albume diferite ale trupei BZN au castigat discul de platina, membrii formatiei bucurandu-se de privilegiul de a primi acest premiu timp de 22 de ani consecutiv. Melodiile lor au ocupat saptamani la rand topurile din Olanda, Germania, Danemarca, Canada, Franta, Suedia, Anglia. Succesul lor, care nu numai ca nu s-a stins, ci a crescut in cei peste 40 de ani de cariera, este cu atat mai notabil cu cat, in aceeasi perioada a anilor ’60, ’70, ’80, concurau pe scenele lumii cu ABBA, Beatles, Rolling Stone, Pink Floyd etc.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1542
pavalut

Adaugat in urma cu 3754 zile, 08 Dec. 2013

Adaugat de pavalut

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3070

Alte Evenimente din Timisoara
concert la familia timi oara

Concert La Familia @ Timișoara

Timis, Timisoara. Vineri 22 Martie 2024
concert tefan hru ca timi oara

Concert Ștefan Hrușcă Timișoara

Timis, Timisoara. Luni 25 Martie 2024
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .