poze concert celelalte cuvinte la timisoara

Concert Celelalte Cuvinte la Timisoara

Timis , Timisoara. Vineri 28 Februarie 2014 20:00

Categorii: Muzica si Concerte

Seara de concert la Casa Studentilor Timisoara

După succesul înregistrat cu spectacolul acustic Trup şi Suflet de la Bucureşti, trupa-legendă a rock-ului românesc porneşte în turneu naţional şi ajunge la Timişoara, la Casa Studenţilor.
Celelalte Cuvinte se întoarce cu drag în Timişoara, oraş de suflet în care trupa s-a consacrat la începutul anilor '80. Cei mai vechi fani ai trupei îşi aduc aminte cu plăcere că un prim concert al formaţiei susţinut la Casa de Cultura a Studenţilor este considerat actul oficial de naştere al trupei.Trupa va prezenta, în premiera absolută pentru Timişoara, conceptul de rock acustic "Trup și Suflet", în data de 28 februaie 2014, de la orele 20.00.
În mai mult de trei decenii, Călin Pop (chitară, voce principală), Marcel Breazu (chitară bas, voce), Leontin Iovan (tobe), Tiberiu Pop (claviaturi, voce) și Ovidiu Roșu (inginer de sunet), au adunat nenumărate ore de repetiții, înregistrări; întâlnirile cu publicul fiind întotdeauna evenimente speciale. De o însemnătate aparte atât pentru trupă cât și pentru public, concertele Celelalte Cuvinte sunt marcate de multă dăruire, multe provocări pentru spirit, dar și mângâieri pentru suflet.
Conceptul concertului acustic prezintă Celelalte Cuvinte într-o manieră diferită. Folosirea instrumentelor clasice, sunetul chitarelor acustice, al tobelor și al altor instrumente de percuție va fi întregit de cel al pianului și de vocea solistului Călin Pop.
Ineditul abordării se va face simțit nu doar în plan muzical. Cu note de sobrietate și eleganță, conceptul întregului spectacol va fi unul nou.
Trupa invită fanii și iubitorii muzicii rock din Timişoara la un concert unic: Celelalte Cuvinte - „Trup și Suflet” - un spectacol dedicat măreției muzicii.

Mai multe detalii: http://www.eventim.ro/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
popadriana

Adaugat in urma cu 3598 zile, 29 Ian. 2014

Adaugat de popadriana

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12566

Alte Evenimente din Timisoara
dirty shirt m2 timi oara

Dirty Shirt @ M2 Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 16 Martie 2024
cargo live m2 timi oara

CARGO live @ M2 Timișoara

Timis, Timisoara. Joi 28 Decembrie 2023
concert de colinde cu paula seling

Concert de colinde cu Paula Seling

Timis, Timisoara. Joi 14 Decembrie 2023
x mas gala timi oara

X-MAS GALA Timișoara

Timis, Timisoara. Miercuri 13 Decembrie 2023
  • Ai ceva de zis?

    .