poze concert manu chao la timisoara

Concert Manu Chao la Timisoara

Timis , Timisoara. Miercuri 25 Iunie 2014 23:00
Muzeul Satului Bănăţean

Categorii: Muzica si Concerte

A cântat în faţa a milioane de oameni, a vândut milioane de albume dar, cel mai important, este vocea unei întregi generaţii şi unul dintre cei mai influenţi muzicieni din lume.

Ne vedem în 25 IUNIE, la Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara pentru a asculta sunetul bongosurilor aduse de MANU CHAO LA VENTURA.

Manu Chao îşi găseşte inspiraţia în cultura stradală a diferitelor ţări şi naţionalităţi. Muzica sa multiculturală şi multilingvă este un amalgam de rock, reggae, punk, ska, sunete descoperite şi ritmuri din jurul lumii, cântând în engleză, spaniolă, franceză, italiană şi alte limbi pe care le îmbină câteodată în aceeaşi piesă.

Chao a lansat primul său album solo intitulat “Clandestino” în 1988 iar acesta a devenit un succes internaţional răsunător. Cel de-al doilea album al lui Chao împreună cu Radio Bemba Sound System, “Próxima Estación: Esperanza”, a fost lansat în 2001. Albumul a fost o reuşită instantă. După aceea au urmat “Sibérie m’était Contéee”, primul album cântat doar în limba franceză şi “La Radiolina” al cărui hit “Rainin’ In Paradize” a beneficiat de un videoclip regizat de Emir Kusturica.

În ultimii ani, sute de mii de persoane din jurul lumii s-au bucurat de show-urile energetice ale band-ului Manu Chao La Ventura, pe care il va aduce şi la Timişoara, într-un concert intim pentru Manu (numărul locurilor este limitat la 5000).

Biletele pentru MANU CHAO LA VENTURA costă 75 de lei şi se pot cumpăra de la Eventim.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1079
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Timisoara
aleonte yasmine

Adaugat in urma cu 2348 zile, 22 Apr. 2014

Adaugat de cucubaubau13

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3588

Alte Evenimente din Timisoara
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .