poze concert taxi

Concert Taxi

Timis , Timisoara. Vineri 9 Martie 2018
The Note

Categorii: Muzica si Concerte

TAXI - live la The Note Pub

Trupa TAXI vine cu un spectacol sincer și nonconformist: NECENZURAT.

Având la activ peste o mie de concerte (inclusiv concerte proprii la Sala Palatului), o participare la Eurovision, șapte albume, numeroase videoclipuri, zeci de premii, Taxi este una dintre cele mai iubite și mai respectate trupe din România.
Taxi s-a lansat în 1999, venind direct cu o soluție: „Criogenia lansează România”. Cântând despre „Luna” (”The Moon”) a ajuns să reprezinte România la Eurovision, la doar un an de la înființare. Subiectele abordate au devenit apoi din ce în ce mai variate – de la mesaje sociale „Aici sunt banii dumneavoastră” sau „Oamenii politici”, la „Comunitaru’” sau „Americanofonia”, la balade cântate de generații întregi – „Jumătatea mea”, „Nu mai eşti”, „Mi-e dor şi doare”, „Ea încă mă iubeşte”, „Prea sus”, „Nebunia furtunii”, „Cineva, înaintea ta”, „Ai închis marea în ochi”, „Te văd în toate femeile”, „Stelele care cad”, „Dragostea ca o pereche de pantofi” etc.

Dan Teodorescu, împreună cu trupa sa, are preocupări diverse: a explicat pe larg „Subtitrarea la români”, s-a precopat de iluminatul stradal - „Strada mea cu-n singur bec”, după ce a petrecut câteva zile pe plajă a depistat o „Dramă în Vamă”, a lansat mesaje motivaționale - „Bă, treci la coadă!”, dar și-a păstrat și latura romantică, foarte bine reprezentată prin „Cele două cuvinte”, NonStop” și „Ești iubibilă”. Trilogia celor 2 cuvinte a atras atenția tuturor generațiilor asupra trupei Taxi, cele trei videoclipuri având parte de nenumărate remake-uri.

Fie că e vorba despre viață socială și politică, fie că e vorba despre dragoste abordarea Taxi este întotdeauna originală, umorul și ironia devenind marca trupei.

Selectându-și cu grijă aparițiile tv, trupa Taxi s-a ferit de cancanurile mondene, alegând să se promoveze exclusiv prin muzică și mesajele pe care simte nevoia să le transmită.

support artist: 60 RON

Pret bilet: 60 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 2326
Cuvinte cheie: Timisoara
valentina

Adaugat in urma cu 2243 zile, 27 Feb. 2018

Adaugat de ValiBarbu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 1589

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .