poze concert timpuri noi a csajod live in capcana

Concert Timpuri Noi + A Csajod LIVE in Capcana

Timis , Timisoara. Sâmbătă 19 Octombrie 2019 20:00
Capcana, Splaiul Nicolae Titulescu nr. 5

Categorii: Muzica si Concerte

Concert Timpuri Noi + A Csajod LIVE in Capcana

Trupa Timpuri NOI este simbolul rock-ului romanesc al ultimelor decenii si, in formula actuala, este vocea rockului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent si acid!

De la infiintarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent in Timpuri NOI in calitate de compozitor si chitarist. Incepand cu anul 2011, Dan Iliescu si-a asumat si rolul de solist, continuand misiunea muzicala asumata in urma cu cateva decenii.... Pentru cei care nu stiu inca, Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le stie atat de bine: Stere, Tanta, Adeline, Luca, Helga, Bordelul Mov, Catran, Nato, Tata...iar lista poate continua.

A Csajod (funky rock din Cluj Napoca)

Suntem trupa A Csajod (Prietena ta), o trupa de funkrockalterdiscopiesesirupoase. Ne-am format in Cluj in noiembrie 2017 si cantam piese in engleza si maghiara despre 4 categorii de fete: fostele, posibil viitoare,cele pe care am fi putut sa le avem si cele care nu mai poate sa fie viitoarea noatra si abia asteptam sa va aratam la ce am lucrat un an jumate. Poate acum este mai clara si originea numelui. Toata lumea e bine venita si sa nu va uitati Prietena acasa.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/363702004514125/

Pret bilet: 40 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 372

Eveniment postat de organizator

oana

Adaugat in urma cu 1148 zile, 07 Oct. 2019

Adaugat de MuzicaLive Timisoara

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 247

  • Ai ceva de zis?

    .