poze elton john the million dollar piano
poze elton john the million dollar piano poze elton john the million dollar piano poze elton john the million dollar piano

Elton John - The Million Dollar Piano

Timis , Timisoara. Joi 27 Martie 2014 20:30 - Joi 27 Martie 2014
Sala Capitol; Blv. C.D. Loga #2

Categorii: Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/800

Concert cu Elton John (proiectie in HD)

Un nou concert de excepţie, în regim de proiecţie de cinema.
Elton John – The Million Dollar Piano

Producţia este filmată la Caesars Palace Las Vegas, artistul prezentând spectacolul în această formă doar în Las Vegas. Prin intermediul cinematografelor din întreaga lume, fanii lui Elton John îşi pot urmări artistul preferat, fără a fi nevoiţi să faca o călătorie costisitoare până în Las Vegas.

Concertul cu durata de 110 min. include toate mega-hiturile pe care Elton John le-a interpretat în decursul timpului. Printre acestea : 'Rocket Man', 'Tiny Dancer', 'Saturday Night's Alright for Fighting', 'I'm Still Standing', 'Goodbye Yellow Brick Road', 'Crocodile Rock' sau 'Your Song'.

Din punct de vedere al creativităţii, concertul este o minunăţie: o scenă în stil baroc, în nuanţe aurii de inspiraţie romană, care se transformă de-a lungul serii, pentru a reflecta în mod magnific personalitatea fiecărei piese muzicale interpretate. Ansamblul este gândit de tandemul Mark Fisher şi Patrick Woodroffe. Mark Fisher este cunoscut pentru design-ul concertului “The Wall” al formaţiei Pink Floyd, cât şi al ceremoniilor de deschidere şi respectiv închidere a Olimpiadei Beijing 2008. Patrick Woodroffe la rândul său a conceput pentru concertul lui Elton John enormele ecrane cu imagini dinamice, a căror frumuseţe se alătură decorurilor şi pianului.

Punctul focal al concertului cu siguranţă este pianul la care Elton John va intepreta, un pian special produs de Yamaha, o bijuterie a ingineriei moderne, construit pe durata a 4 ani de zile, pian pe care compania l-a decorat cu 68 de ecrane cu LED, si al carui cost de productie (1,4 mil $) dă numele concertului „The Million Dollar Piano”. Atunci când Elton a văzut pentru prima oară acest pian, emoţiile l-au copleşit, aşa încât a plâns de fericire.

Transpunerea concertului pentru marele ecran a fost pasul următor şi natural făcut, prin care nemuritoarele piese compuse de Elton John şi vechiul său colaborator, textierul Bernie Taupin, sunt acum aduse în atenţia publicului din cinematografele de pe întreg mapamondul. La ora actuală sunt peste 1400 de cinematografe pe tot globul care au confirmat preluarea concertului. Acesta îşi va avea premiera în România pe data de joi 27.03.2014.

Iata ce-a declarat Elton John despre concert :
“M-am simţit excelent în Las Vegas pentru că din totdeauna m-am gândit că este o provocare să generezi aici cel mai reuşit show. Nu cred că ar putea exista în vreo altă sală de pe glob, un alt show cu un aspect mai bun decât acesta din Las Vegas”.

Să punctăm câteva lucruri ce ţin de performanţa artistică a marelui muzician :
Sir Elton John este unul dintre cei mai bine vânduţi artişti solo din toate timpurile, cu 35 albume de aur şi 25 de platină, 29 de hituri consecutive în Top 40 hits, reuşind să vândă peste 250 milioane de discuri pe întreg globul. Elton deţine recordul celui mai bine vândut single din toate timpurile,"Candle in the Wind '97," care s-a vândut în 37 milioane de bucăţi. De la începutul carierei sale în 1969, artistul a concertat de peste 3000 de ori în întreaga lume.

Sir Elton John a fost de curând nominalizat, devenind primul deţinător al BRITs Icon Award, premiu care recunoaşte numai realizări muzicale britanice de cea mai înaltă clasă, premiu care se va acorda numai artiştilor emblematici, a căror performanţă i-a plasat într-o postură aparte, de personalităţi a căror activitate a produs un impact de durată în cultura naţională britanică.

Concertul va putea fi urmărit în România la :
Bucureşti – Cinema Grand Băneasa 27.03
Timişoara – Sala Capitol 27.03
Cluj-Napoca - Cinema Victoria 31.03
Braşov – Centr. Cult. Reduta 31.03
Oradea - Cinema Palace 27.03
Tg. Mureş – Cinema Arta 27.03
Suceava – Cinema Talcioc Cultural 27.03
Rm. Vâlcea – Cinema Geo Saizescu 27.03
Deva – Centr. Cult. Drăgan Muntean 29.03

Preţul biletelor variază de la oraş la oraş.
Preţul afişat mai jos se referă la proiecţia de la Timişoara.

Biletele pentru proiecţia de la Timişoara pot fi cumpărate de la casieria Cinema Timiş, zilnic 15:00-19:00.

Iata şi trailerul video al concertului :

Mai multe detalii: http://www.youtube.com/watch?v=AKJk2grbTt0

Pret bilet: 35 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 11969

Eveniment postat de organizator

d stars

Adaugat in urma cu 3680 zile, 01 Mar. 2014

Adaugat de d-stars

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 81

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .