poze step to the stage

Step to the Stage

Timis , Timisoara. Vineri 14 Ianuarie 2011 17:00
Teatrul National Timisoara

Categorii: Petreceri

Promovarea tinerelor talente

Masteratul de Management Antreprenorial din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor, aduce pe scena cei mai talentaţi actori din liceele timişorene în primul concurs de trupe de teatru din Timişoara al acestui an.

Evenimentul Step to the Stage, care va avea loc în sala Operei Naţionale, are ca scop principal susţinerea tinerelor talente şi ajutarea beneficiarilor fundaţiei "Pentru Voi". Pe lângă acestea, organizatorii îşi doresc oferirea unor noi variante de petrecere a timpului liber într-un mediu atât cultural cât şi distractiv.

Trupele participante sunt reprezentantele liceelor Colegiul Naţional Bănăţean, Colegiul Naţional C. D. Loga, Colegiul Naţional de Artă "Ion Vidu", liceul teoretic "Jean Louis Calderon" şi Grup Scolar de Poştă şi Telecomunicaţii.

Decizia finală asupra câştigătorilor va aparţine unui juriu de specialitate şi anume: Michi Murafa, Radu Bilavu, Alexandru Reus, Răzvan Munteanu, Ştefan-Andreas Darida. De asemenea, pe lângă premiile acordate de juriu, spectatorii au posibilitatea de a vota trupa favorită.
Spectacolul se va incheia cu un concert al trupei timişorene Flagrant. Melodiile pentru care a optat formaţia fac parte atât din repertoriul propriu cât şi din repertoriul internaţional.

Profitul obţinut din vânzarea biletelor va fi donat fundaţiei "Pentru Voi" în vederea susţinerii proiectului "Casa Brutarului" iniţiat de această fundaţie.

Biletele au preţul de 13 lei şi se gasesc în incinta Universităţii de Vest, in holul Facultăţii de Economie şi Administrare a Afacerilor, la casuţa Primăriei Timisoara din Piata Victoriei, în Iulius Mall la Food Court şi în barul 007 din Piaţa Unirii. De asemenea, biletele pot fi rezervate la numărul de telefon 0723251727 sau pe e-mailul evenimentului steptothestage@yahoo.com.

Mai multe detalii pot fi gasite pe website-ul http://www.steptothestage.go.ro

Spectacolul va avea loc vineri, 14 ianuarie, începand cu ora 17.

Vă invităm să "Râdeţi cu noi...Pentru Voi" într-o seară plină de comedie şi muzică bună pentru o cauză caritabilă!

Mai multe detalii: http://www.primariatm.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 681
andrei

Adaugat in urma cu 4848 zile, 11 Ian. 2011

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .