poze cinemateca de la scart

Cinemateca de la Scart

Timis , Timisoara. Vineri 26 Februarie 2010 18:00
Scart loc lejer. Str. Zoe, nr.1

Categorii: Spectacole si Filme

Cinemateca de la Scart

dragii scartului,

ne-am bucurat prea tare se pare de soarele de acum cateva zile si de cat de frumosi erati toti cei veniti la SCART in gradina, cu ceaiul sau cafeluta in mana, stand la o masa sau intr-un hamac ă e o imagine care ne-a lipsit mult si uite ca ploaia nu ne lasa inca sa ne bucuram pe saturate ă insa, da insa, nu mai e mult si primavera va pune stapanire pe noi si implicit si pe draguta noastra gradina care abia asteapta sa va revada, e cam singura ea fara voi ă pana atunci, uite ce v-am pregatit:

VINERI, 26 februarie:

De la ora 18.00, ATENTIE 18.00, CINEMATECA DE LA SCART ruleaza multe, multe, multe SCURT METRAJE.

1. Varmints

UK, 2008, r. Mark Craste - 24'

Realizatorii cunoscutului si premiatului "JoJo in the Stars" revin cu o animatie emotionanta, nominalizata la premiile Bafta de anul acesta. In fata urbanizarii violente si a indiferentei fata de natura, o creatura fragila se zbate sa pastreze ramasitele lumii frumoase pe care a cunoscut-o candva. Dar cu ce pret vine salvareaă?

2. Suicycle

SUA, 2007, r. Curiosity Group - 1'

Comedie neagra despre circuitul substantelor in natura si felul in care ceea ce elimina oamenii provoaca indigestie naturii.

3. Carpa Diem

Italia, r. Sergio Cannella, 2007 - 1'30''

"Inchide robinetul cand nu ai nevoie de apa care curgeă" O viziune fantastica despre dragostea pentru planeta. Filmul a primit nenumarate premii la festivalurile de filme eco si recunoasterea UNESCO pentru cel mai bun film cu tema "drepturile omului" in 2007.

4. Mirage

SUA, 2006, r. Youngwoong Jang - 8'

Animatie futurista despre conflictul intre lacomie si grija fata de mediu.

5. He Who Laughs Last

Serbia, 2006, r. Miroslav Jovic - 7'

Scurt metrajul "He Who Laughs Last" reprezinta povestea sarcastica a relatiei dintre om si mediul inconjurator prin povestea a trei copaci.

6. Catel negru pisacios

Romania, 2007, r. Dan Panaitescu - 1'30''

Personajul principal este un caine semi-retard, dar foarte simpatic, care se razbuna pe oameni pentru raul pe care acestia i l-au facut. A obtinut premiul pentru cel mai bun clip publicitar in cadrul Anim'est 2009.

De la ora 21.00 si pana puteti, facem AUDIOTECA si DANSOTECA de SCART cu CEL AL CARUI NUME INCA IL PASTRAM SECRET; prin bunavointa voastra va fi un CHEF FAIN.

Rezervari de mese si scaune se pot face la bar sau la telefon 0751 892 340. Sunati cu incredere, sigur raspundem! Si apropos NU UITATI ! Cei care v-ati facut rezervari la spectacolul STATEAM INTINSI PE PAT de JOI si DUMINICA, la AUALEU TEATRU DE GARAJ SI CURTE sa faceti bine sa veniti! Sa nu care cumva sa uitati!

Mai multe detalii: http://www.timisoreni.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 469
Cuvinte cheie: 26 , cinemateca , de , februarie , la , scar , 2010 , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 3793 zile, 26 Feb. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .