poze  intalnirile jti prezinta noche bach
poze  intalnirile jti prezinta noche bach poze  intalnirile jti prezinta noche bach poze  intalnirile jti prezinta noche bach

"Intâlnirile JTI" prezintă "NOCHE BACH"

Timis , Timisoara. Duminică 11 Septembrie 2011 19:00
Teatrul Naţional "Mihai Eminescu" - Timişoara

Categorii: Spectacole si Filme

În cadrul manifestarilor editiei a XX-a a Festivalului International „George Enescu” va invitam la ”Intalnirile JTI” in Bucuresti, Sibiu, Cluj Napoca si Timisoara. ”Intalnirile JTI” vor avea loc, aşadar, pentru prima dată, nu doar în Bucuresti, ci şi în alte trei oraşe din ţară.

Este pentru a treia oară când „Întâlnirile JTI” se desfăşoară sub egida prestigiosului Festival Internaţional „George Enescu”. Ca de obicei, „Intalnirile JTI”, eveniment devenit un reper de traditie pentru viata culturala din Romania, va fi organizat de Fundatia ”Art Production”.
Invitații acestei editii speciale a ”Intalnirilor” sunt celebrul coregraf Gigi Caciuleanu si Compania Nationala de Balet din Chile, El Banch, care vor sustine spectacolul Noche Bach, pe muzica lui Johann Sebastian Bach.
Spectacolele vor avea loc pe 4 si 5 septembrie la Sala Mare a Teatrului Naţional „I. L. Caragiale”, din Bucuresti, pe 7 septembrie la Sibiu, pe 9 septembrie la Cluj Napoca si pe 11 septembrie la Timişoara.
Baletul Național Chilian, fondat in 1945, este cea mai veche şi cea mai importanta companie profesionistă de dans contemporan din Chile. Marturie stau numeroasele distinctii primite de-a lungul timpului.
Cartea de vizita a lui Gigi Caciuleanu este impresionanta. Marele coregraf si dansator este un cosmopolit prin definitie. Nascut in Romania, absolvent al Scolii Nationale Superioare de Coregrafie din Bucuresti, si-a slefuit talentul la marea scoala de balet a Teatrului Balsoi din Moscova. In 1973, Gigi Caciuleanu s-a stabilit la Paris. A fost solistul baletului Operei Romane, dar a explorat concomitent si abisul dansului experimental, cautand permanent noi cai de exprimare in arta coregrafica.
În anul 2002, Gigi Căciuleanu, directorul artistic al Companiei de Balet “EL BANCH” a fost distins cu Premiul Internaţional pentru dans; în 2004, a fost premiat pentru montarea spectacolului “Carmina Burana” de Ernst Uthoff, printre altele.
Biletele se gasesc la agentiile teatrale si prin reteaua Eventim la: magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Cărtureşti, Humanitas si online pe www.eventim.ro.
Va aşteptăm la „Intâlnirile JTI”! In Bucureşti, Sibiu, Cluj şi Timişoara!

Mai multe detalii: http://www.art-production.ro

Pret bilet: 30-50

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 701

Eveniment postat de organizator

art production

Adaugat in urma cu 3307 zile, 20 Iul. 2011

Adaugat de art-production

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 183

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 1 Aug 2020 - 14 Aug 2020
  • Ai ceva de zis?

    .