poze mofturile lumii spectacol de teatru cu copii

MOFTURILE LUMII spectacol de teatru cu copii

Timis , Timisoara. Sâmbătă 14 Iunie 2014 17:45 - Sâmbătă 14 Iunie 2014
Studio Art - Casa Artelor,Str. Augustin Pacha nr. 8

Categorii: Spectacole si Filme

Compania D’arte va invita la o incursiune in MOFTURILE LUMII , un spectacol de teatru avand protagonisti actori – copii din Trupa de teatru Puck din Giroc – Timis. Spectacolul se va desfasura, sambata 14 iunie, ora 17:45, la Casa Artelor Timisoara – Sala Studio Art (str. Augustin Pacha nr.8) . Intrarea este libera.

Spectacolul “Mofturile lumii” este o dramatizare dupa schitele lui I.L.Caragiale, avandu-i in distributie pe copiii – actori, prezentati in ordinea intrarii in scena: Iulian Florea / Razvan Buiu / Raul Dume / Luyza Nica / Rodica Iacob / Liza Flasch / Catalin Blum / Criastian Lazi, de la Liceul Teoretic David Voniga din Giroc – Timis , ciclul gimnazial. Muzica si proiectia video sunt realizate de Madalin Luca, intregul spectacol fiind realizat de Mariana Luca.
Trupa de teatru Puck, a copiilor de la Liceul Teoretic David Voniga, a fost infiinta in anul 2010 la initiativa Primariei Giroc si isi desfasoara activitatea sub coordonarea actritei Mariana Luca. De-a lungul timpului, copiii membri ai acestei trupe, au luat diferite premii la festivalurile la care au participat. Copiii din spectacolul “Mofturile lumii” sunt pentru prima data pe o scena si este primul spectacol realizat de ei. Au lucrat cu drag si implicare la acest spectacol, dintre toate piesele citite in cadrul cursului, optand pentru scenele caragialene spre a fi inscenate. Este surprinzatoare optiunea unor copii pentru a juca personaje din Caragiale, dar se pare ca a fost o alegere potrivita lor, pentru ca si-au pastrat interesul si placerea de a juca pana la realizarea finala a spectacolului. Ne vom intalni in acest spectacol cu personajele din “Moftul roman”, “Caldura mare” , “Five o’clock” , “La posta” “Cum se inteleg taranii” , “Mitica” si “Tot Mitica”.
Va invitam sa va intalniti cu lumea “mofturilor” lui I.L. Caragiale, asa cum se vede ea prin mintea si sufletul unor copii.
ORGANIZATOR: Asociatia culturala “Compania D’arte” www.companiadearte.com
PARTENER CULTURAL:Directia Judeteana pentru Cultura Timis www.dccpcnjtimis.ro
Mariana Luca
Manager proiect
Website: www.companiadearte.com
Email: companiadarte@gmail.com
Tel : 0723297456 // 0720762073

Mai multe detalii: http://www.companiadearte.com

Pret bilet: 00.00 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 529

Eveniment postat de organizator

compania d arte

Adaugat in urma cu 2320 zile, 22 Mai. 2014

Adaugat de Compania12193

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Timisoara
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
  • Ai ceva de zis?

    .