poze noi invartim pamantul

Noi învârtim pământul

Timis , Timisoara. Sâmbătă 14 Mai 2016 20:00 - Sâmbătă 14 Mai 2016

Categorii: Spectacole si Filme

Numar min/max participanti: 0/60

Compania D’arte, va invită la spectacolul de teatru “Noi învârtim pământul” de Oleg Bogaev, traducerea de Elvira Rimbu, ce se va desfăşura sâmbătă, 14 mai, ora 20:00, la Casa Artelor Timişoara – Sala StudioArt.

Spectacolul este susţinut de actorii amatori din cadrul Trupei de teatru a Companiei D’arte şi este realizat de Mariana Luca.
Distribuţia spectacolului – în ordinea intrării în scenă – este următoarea: DANA CRISTINA STRAUT – ANDRA TECULESCU – CRISTINA CARAGEA – VIOREL BORUGA – NADIA ILEA – LILIANA ROMAN – ROXANA BOCŞA – LIVIA POPESCU – KRISZTINA MIKLOS
Regia spectacolului este semnată de MARIANA LUCA, scenografia - DORU DĂNILĂ, coloana sonoră live - MĂDĂLIN LUCA, machiaj - MIRA METZLER - autor Garderoba de machiaj http://garderobademachiaj.ro , costume/stilist – DANA CRISTINA STRAUT - blogger FashionTag http://thefashiontag.com , iar videoproiecţia este concepută de MIHNEA ŞERBAN.
Piesa de teatru “Noi învârtim pământul” este o tragi-comedie a scriitorului rus contemporan Oleg Bogaev, în care întâlnim diferite tipologii umane aflate în aceeaşi situaţie limita –provocarea unui accident de maşină, pe o şosea pustie. Când cad măştile uzuale de pe chipul oamenilor, dacă nu în contextul unei situaţii extremă de viaţă? Când se devoalează putreziciunea ascunsă din relaţiile interumane, sau lumina din interior, dacă nu atunci când oamenii sunt nevoiţi să reacţioneze sub presiunea unui moment neaşteptat? Uneori, oamenii sunt atât de puternic orbiţi de propriul sine, încât nu-l mai văd pe celălalt care poate e rănit şi are nevoie de ajutor. Sunt oameni care văd realitatea foarte clar şi caută mijloace să fugă de impactul real, sunt oameni care nu doresc să vadă realitatea, alţii care nu pot să vadă realitatea, iar alţii văd dincolo de zidurile realităţii. Este o piesă despre întâlnirile omului cu sine însuşi şi fuga de impactul şi responsabilitatea asumării răului şi a salvării binelui. Este o întâlnire între om şi înger, între diavol şi dumnezeu, prin om. Este o piesă - oglindă a firii umane, în care fiecare spectator se poate regăsi. Finalul piesei este surprinzător, oferind un nou sens întâmplărilor, ridicând semne de întrebare asupra condiţiei umane.
Durata spectacolului: 2:15 h / cu pauză 15 min.
Intrarea la spectacol este pe baza de invitaţii, pe care le puteţi primi, contactandu-ne:
Contact: Tel. 0720762073
Email: companiadarte@gmail.com
Website: www.companiadearte.com
Următorul spectacol “Noi învârtim pământul” se va desfăşura sâmbătă, 18 iunie, ora 17:00, la Casa Tineretului Timişoara, în cadrul Festivalului Naţional de Teatru pentru Amatori “AMAFEST”, iar la festival intrarea este liberă.

Pret bilet: 00 Lei

Comenteaza pe Facebook
mariana luca

Adaugat in urma cu 1499 zile, 20 Apr. 2016

Adaugat de Mariana12814

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 28

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .