poze oglinzi paralele labirint uman din piese de teatru scurt

OGLINZI PARALELE labirint uman din piese de teatru scurt

Timis , Timisoara. Vineri 20 Iunie 2014 20:00 - Vineri 20 Iunie 2014
str.Augustin Pacha nr 8

Categorii: Spectacole si Filme

Compania D’arte va invita la spectacolul de teatru “Oglinzi paralele” ce se va desfasura, vineri 20 iunie, ora 20:00, la Casa Artelor Timisoara – Sala Studio Art (str. Augustin Pacha nr.8). Intrarea este libera.


“Oglinzi paralele” va propune o calatorie interioara printr-un labirint uman format din piese de teatru scurt ale dramaturgului Matei Visniec. Spectacolul a fost realizat in cadrul atelierelor de actorie pentru adulti amatori/iubitori de teatru, organizate de Compania D’arte si coordonate de Mariana Luca. Este un spectacol al lumii contemporane, este un spectacol despre : manipulare si controlul maselor, ne/comunicare, ne/iubire, singuratate, prietenie, uniformizarea umana, pierderea identitatii in celalalt, pierdere de sine, revolta, agresivitate, cautare... Matei Visniec ne trimite intr-o calatorie fara ocolisuri catre noi insine, oferindu-ne o oglinda contemporana limpede, in care ne putem vedea cu luciditate, transformand opacitatea privirii in cunoastere. Va invitam la un spectacol in care sa reflectam la adevarurile noastre si ale societatii in care traim, intorcand oglinda umana numita Celalalt catre mintile noastre.
DISTRIBUTIA – in ordinea intrarii in scena: Adina Didii // Sandra Bogdan // Anca Spalatoreasa // Oana Garas // Olimpia Dumitras // Dan Tataru
MUZICA & PROIECTIA VIDEO : Madalin Luca
MACHIAJ: Mirabela Metzler
REGIA: Mariana Luca
ORGANIZATOR: Asociatia culturala “Compania D’arte” www.companiadearte.com
PARTENER CULTURAL:Directia Judeteana pentru Cultura Timis www.dccpcnjtimis.ro
POST SCRIPTUM: Va invit sa va faceti o prima impresie despre protagonistii spectacolului “Oglinzi paralele”, citind cateva randuri in care fiecare vorbeste despre sine:
Adina Didii
Spirit liber, pasionata de munte, nisipul fin al marii si norii pufosi ai cerului, cu simt al responsabilitatii si sete de cunoastere.

Sandra Bogdan
Cine sunt eu ? Eu sunt Sandra, sau cel putin in viata de zi cu zi asa ma cheama dar asta nu inseamna ca intotdeauna ma cheama asa. Exista momente cand evadez din lumea noastra de zi cu zi pentru a da viata unei "persoane" interesante pe care voi o cunoasteti si o descoperiti cand isi face intrarea pe scena. Ce fac eu? Incerc sa fac din toate cate putin. Imi place foarte mult sa invat zi de zi lucruri noi si sa am o viata activa, dinamica mereu pe fuga. Imi place originalitatea si apreciez oamenii care au curajul sa aleaga un drum propriu in viata. Ce cred eu ? Cred ca "ce nu te omoara, te face mai puternic"
Anca Spalatoreasa

Ne-apasa greul vietii /Dar nu ne sta-n drum /Simtim mersul vietii/ Spectacolul nebun.
Mai sunt cateva zile / Si vine in drum spre tine /Un vant ce te aduce,/In drumul catre mine.
Vei astepta cu graba /Sa-nceapa acest spectacol /Pe care il vei scrie /In cel mai drag oracol.
Astept cu nerabdare/ Sa ne vedem de-aproape/ Sa simtim caldura /Scenei minunate.

Olimpia Dumitras
Menirea mea in aceasta lume este sa fiu fericita. Eu ma creez cu fiecare experienta traita si cunostinta asumata, cu influentele persoanelor intalnite si cu amprentele lasate in drumul meu prin viata. Scopul meu este sa fiu astazi mai interesanta decat am fost ieri. Vreau sa ma exprim artistic, pentru ca doar prin arta omul isi poate exprima inedit esenta ca reflexie reala a lumii. Sunt una cu totul si totul se afla ascuns in mine. Pot sa fiu cine vreau sa fiu si pot exprima tot ce poate face inima sa tresara de emotie.
Dan A. Tătaru
Greu de vorbit când e vorba de mine! Știu sigur că nu știu tot! Știu că am bucuria de a descoperi mereu trăiri noi și trăsături actuale, izvorâte probabil din setea permanentă de cunoaștere. Ador competiția și să fiu pus în dificultate. Sunt simplu și alerg spre complex. Aș vrea să cresc mereu și să îmi cunosc limitele cât mai târziu.
Va invitam ca prin Oglinzile paralele pe care vi le infatisam, sa mai asezati un ciob potrivit in recompunerea unei imagini de sine autentice.
Mariana Luca
Manager proiect
Website: www.companiadearte.com
Email: companiadarte@gmail.com
Tel : 0723297456 // 0720762073

Mai multe detalii: http://www.companiadearte.com

Pret bilet: 00.00 Lei

Comenteaza pe Facebook
compania darte

Adaugat in urma cu 3578 zile, 12 Iun. 2014

Adaugat de compart

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 12

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .