poze descopera timisoara 20 martie 2011

Descopera Timisoara - 20 martie 2011

Timis , Timisoara. Duminică 20 Martie 2011 09:00 - Duminică 20 Martie 2011

Categorii: Sport si Excursii

competitie sportiva pe echipe, pe bicicleta

“Descopera Timisoara” este o competitie organizata de Fundatia Bega in cadrul campaniei “Verde pentru Biciclete” si de catre Clubul Sportiv Gratzu, in cadrul Campionatului National de Sport ”Cupa Cetatilor”. Competitie sportiva pe echipe pe biciclete, “Descopera Timisoara” este menita sa-i determine pe utilizatorii bicicletei sa isi cunoasca mai bine orasul in care locuiesc, sa faca miscare si sa foloseasca bicicleta in scop turistic, sportiv, recreational si ca mijloc de deplasare mai sanatos si mai curat. Scopul nostru este de a promova si de a cunoaste orasul prin evidentierea atractiilor turistice ale Timisoarei, de a incuraja cetatenii sa utilizeze bicicleta si de a promova sportul in masa.

Competitia se va desfasura in data de 20 martie 2011, pe parcursul a trei ore. In prealabil, echipele compuse din 3 membri se vor putea inscrie pe site-urile: www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro pana in data de 15 martie 2011. Inscrieri vor avea loc si la fata locului, incepand cu ora 9:00, la Casa Verde pentru Biciclete.

Se va da startul la ora 12:00, fiecare echipa tragand la sorti primul punct obligatoriu pe care va trebui sa il descopere. Vor exista in total 40 de obiective in Timisoara, insemnate pe harta primita la inscriere si dotate cu puncte de control. 35 dintre acestea sunt notate cu 1 punct, iar punctele bonus vor fi oferite pentru 5 obiective mai speciale. In punctele de control vor fi amplasati arbitri in tricou “Verde pentru Biciclete”, care vor valida fisa echipelor, conform Regulamentului de Participare.

Premiile oferite sunt:
Locul 1 : un CEC in valoare de 300 euro, tricou VPB, cupa si diploma
Locul 2 : un CEC in valoare de 200 euro, tricou VPB, cupa si diploma
Locul 3 : un CEC in valoare de 100 euro, tricou VPB, cupa si diploma
Cel mai tanar participant : tricou VPB, cupa si diploma
Cel mai varstnic participant : tricou VPB, cupa si diploma

Acest concurs se afla la cea de-a doua editie, prima editie avand loc in 28 martie 2010 si a fost primul concurs de acest tip organizat in Timisoara. Pentru ca prima editie s-a bucurat de o participare numeroasa (62 de echipe, 186 participanti), am decis sa le oferim inca o data doritorilor posibilitatea de a-si descoperi orasul pe bicicleta.

Va invitam sa intrati in competitia “Descopera Timisoara”. Pentru a citi Regulamentul de participare si pentru a afla mai multe detalii, vizitati www.pedaleaza.ro, www.cs.gratzu.ro si www.cupacetatilor.ro

“Verde pentru Biciclete” este o miscare pentru pedalare, sustinuta de Fundatia Bega, in colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, KissFM, Ziua de Vest, Status Pimp, tion.ro, timisoreni.ro, Agenda, agenda.ro si Timis Expres.

Mai multe detalii: http://www.pedaleaza.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 813

Eveniment postat de organizator

verdepentrubiciclete

Adaugat in urma cu 3389 zile, 22 Feb. 2011

Adaugat de verdepentrubiciclete

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 29

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
trooper lanseaza strigat best of 2002 2019 la timisoara

Trooper lanseaza Strigat: Best of 2002 - 2019 la Timisoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 24 Octombrie 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 25 Mai 2020 - 7 Iun 2020
  • Ai ceva de zis?

    .