poze festivalul sportului unisportvest 2010

Festivalul Sportului:"UNISPORTVEST 2010"

Timis , Timisoara. Luni 17 Mai 2010 12:00 - Vineri 21 Mai 2010

Categorii: Sport si Excursii

Festivalul Sportului:"UNISPORTVEST 2010"

Timp de 6 ani, Facultatea de Educatie Fizica si Sport din cadrul Universitatii de Vest din Timisoara promoveaza sportul de timp liber in randul studentiilor ca mod de viata sanatos, in care recreerea, buna dispozitie, competitivitatea si fair-play-ul reprezinta ingredientele necesare reusitei acestuia.

Pe parcursul intregii saptamani, studentii se vor putea intrece in, deja, traditionalele competitii de handbal, volei, baschet, streetball si fotbal, insa editia din acest an aduce si cateva noutati pentru iubitorii sporturilor individuale, care isi vor putea masura puterile la inot, patinaj pe rotile si badminton.

Nelipsitele demonstratii de gimnastica, gimnastica aerobica, dans si arte martiale realizate cu ajutorul studentiilor de la Facultatea de Educatie Fizica si Sport vor completa grila programului UNISPORTVEST 2010, oferindu-le acestora ocazia de a evidentia aptitudinile necesare pentru a excela in activitatea de mare performanta.

Ca in fiecare an, alaturi de noi, se gasesc parteneri de organizare, parteneri media, finantatori, profesori si voluntari care fac posibila desfasurarea competitiilor si a celorlalte activitati cuprinse in programul UNISPORTVEST 2010.

Invingatorii isi vor primii laurii intr-un cadru festiv alaturi de cei care le-au fost parteneri pe parcursul intrecerilor, totul culminand cu UNISPORTVEST PARTY in care DISTRACTIA va fi cuvantul de ordine.


program: http://www.unisportvest.ro/program.htm

Mai multe detalii: http://www.unisportvest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 574
valentin

Adaugat in urma cu 3849 zile, 15 Mai. 2010

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4967

Alte Evenimente din Timisoara
curs autodesk inventor pro

Curs Autodesk Inventor Pro

Timis, Timisoara. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs adobe premiere pro

Curs Adobe Premiere Pro

Timis, Timisoara. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
curs adobe after effects

Curs Adobe After Effects

Timis, Timisoara. 27 Nov 2020 - 10 Dec 2020
  • Ai ceva de zis?

    .