poze rafting pe jiu timisoara

Rafting pe Jiu - Timisoara

Timis , Timisoara. Sâmbătă 27 Martie 2010 06:30
Calea Lugojului

Categorii: Sport si Excursii

Rafting pe Jiu

Weekend-ul trecut a fost unul special in care s-a desfasurat Nera-thlon-ul, o tura extraordinara, plina de adrenalina si de activitati. La rafting am avut cateva aventuri foarte placute, printre care un carambol intre mai multe barci. Eu si echipajul meu eram in ultima barca si am avut placerea :)) sa vedem chiar in fata noastra un spectacol de rasturnari si lupte pentru controlul ambarcatiunilor si echipamentului dupa ce fiecare persoana cazuta in apa a reusit sa iasa la suprafata.

Sa va povestesc ce s-a intamplat. Formatia de parcurgere a Cheilor Nerei era una standard. In barca din fata a stat Ghita si tot in aceeasi barca era si Pepe, care de data aceasta filma. Apoi erau 3 barci mici de cate 2 persoane si in ultima barca eram eu si cu echipajul meu. Ghita era in Pulsar o barca foarte rezistenta, dar in acelasi timp si masiva, putin mai dificil de controlat. Ghita vede in fata cum curentul merge direct intr-un obstacol (o stanca mare). Pregateste barca pentru a depasi obstacolul, comanda echipajului ca vasleasca cu putere inainte. Datorita greutatii barcii si a oamenilor care erau destul de obositi dupa 4 ore de vaslit barca se izbeste la jumatatea ei de obstacol, pentru cateva momente ramane proptita, curentul o impinge cu forta, cativa oameni din echipaj nu reusesc sa se urce pe stanca si se rastoarna in apa, apoi barca lunga de vreo 5 metri si lata de 3 metri se rastoarna. Barcile mai mici care intrasera deja pe curent nu mai pot evita coliziunea si una cate una se izbesc de barca cea mare. Din aceasta situatie au inceput sa apara povestile… in aceeasi seara la cina toti participantii la rasturnari erau super incantati si dornici sa povesteasca situatia din punctul lor de vedere.

Pentru ziua de Sambata acesta a fost momentul culminant. Fiecare participant v-a povesti mai departe si isi va aminti cu placere aceasta experienta. Pepe era fericit ca a reusit sa se urce pe stanca, fara sa ude camera si ce credeti ca afacut mai departe?!!! Exact, ati ghicit, a filmat mai departe fara sa se chinuie sa ajute oamenii cazuti in apa :))… o decizie foarte buna pentru ca acum ca avem la ce sa ne uitam. Atentie este needitat si imaginile pot fi socante!!! Filmul NU este recomandat copiilor sub 15 ani!!!

Astfel weekend-ul a trecut si bagajul experientelor noastre a crescut. Suntem gata de noi povesti si aventuri si astfel Sambata 27 Martie propunem o tura de rafting pe Jiu. Temperatura creste si zapada se topeste astfel ca raul Jiu, care este un rau de primavara, este numai bun pentru rafting. Raul Jiu are un grad de dificultate mai ridicat decat Nera - WW2-3 pe tronsonul Livezeni - Lainici.

Cost : 200 RON.

Ce este inclus:

* Costumude neopren(buti, pantalon, bluza)
* Casca de protectie, vesta de salvare
* Un snack sa ai putere si portia de vitamine(fructul zilei— in fiecare zi in orice tura cu noi o sa avem pregatit un fruct).
* Si nu in ultimul rand locul in barca

Inscrieri pana Vineri ora 17:00 la Flo telefon: 0743145081

Garantie: Daca nu iti place primesti banii inapoi !!!!

Nu uita sa aduci cu tine:

* Costum de baie
* tricou
* Aparat fotografiat/camera de filmat
* Trusa personala de prim ajutor
* 1 sticla de apa potabila
* cateva dulciuri - prinde bine un premiu dupa putin exercitiu fizic, sanatoase sunt batoanele cu cereale
* Mancare: cateva sandwich-uri

Plecare din Timisoara: Sambata, 27.03.2010, dimineata la ora 06:30, iesire Calea Lugojului

Sosire in Timisoara: Sambata, 27.03.2010, seara

Esti pregatit pentru o noua experienta si o poveste de spus prietenilor?!

Mai multe detalii: http://equilibriumteam.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 847
Cuvinte cheie: jiu , martie , 27 , rafting , 2010 , Evenimente Timisoara
gabriel lup

Adaugat in urma cu 5164 zile, 25 Mar. 2010

Adaugat de darude1979

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3547

Alte Evenimente din Timisoara
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .