poze verde pentru biciclete continua turele banatene

Verde pentru Biciclete continua Turele banatene

Timis , Timisoara. Duminică 31 Iulie 2011 09:00
Casa „Verde pentru Biciclete” (Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii)

Categorii: Sport si Excursii

Verde pentru Biciclete

Amatorii mijloacelor de locomoţie pe două roţi sunt invitaţi la o nouă pedalare recreativă în acest sfârşit de săptămână. Echipa „Verde pentru Biciclete” organizează duminică, 31 iulie 2011, cea de-a şaptea tură ciclistă bănăţeană marca VpB.

Punctul de întâlnire pentru plecarea în deplasare este cel deja cunoscut, Casa „Verde pentru Biciclete” (Parcarea Timco, strada Circumvalaţiunii), iar adunarea cicliştilor este programată pentru ora 9.

Toţi amatorii mersului pe două roţi sunt invitaţi să se alăture organizatorilor pe traseul: Casa „Verde pentru Biciclete” – Giarmata – Cerneteaz – Covaci – Timişoara.

Pentru participarea la această tură se recomandă participarea îndeosebi cu bicicletă de tip mountain-bike. De asemenea, bicicletele trebuie să fie corespunzător echipate şi se recomandă purtarea căştii de protectie şi/sau a vestei reflectorizante.

Înainte de plecare, cei care nu au deja număr de biciclist, vor putea primi unul de la voluntarii implicaţi în campania pentru pedalare.

Tura este accesibilă tuturor categoriilor de vârstă. Lungimea traseului este de aproximativ 29 de kilometri, durata de parcurgere fiind de circa 4 ore. Se vor face popasuri de regrupare precum şi de realimentare cu apă şi mâncare, după caz.

Pentru detalii, cei interesaţi pot contacta organizatorii la numărul de telefon 0722 550 897, persoană de contact Graţian Bolog, coordonatorul turei.

Turele cicliste bănăţene au devenit deja tradiţionale în cadrul campaniei „Verde pentru Biciclete”, primele ture de acest gen având loc în 2009. Scopul deplasărilor recreative este de încuraja mişcarea în aer liber şi de a face cunoscute împrejurimile verzi ale Timişoarei.

„Verde pentru Biciclete” este o mişcare pentru pedalare susţinută de Fundaţia Bega, în colaborare cu Clubul Sportiv Gratzu, Agenda, agenda.ro, timisoreni.ro, tion.ro şi alţi parteneri.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 688
Cuvinte cheie: Timisoara
valentin

Adaugat in urma cu 4666 zile, 29 Iul. 2011

Adaugat de roadrunner

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4966

Alte Evenimente din Timisoara
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
flight festival 2024 la timisoara

Flight Festival 2024 la Timisoara

Timis, Timisoara. 21 Iun 2024 - 23 Iun 2024
  • Ai ceva de zis?

    .