poze targ de 8 martie

Targ de 8 Martie

Timis , Timisoara. Marţi 8 Martie 2016 09:00 - Vineri 11 Martie 2016
Aleea pietonala Marasesti

Categorii: Targuri , Festivaluri , Expozitii si Lansari de carte

Targ national cu vanzare de bunuri de larg consum

În 1908, 15.000 de femei au mărșăluit în New York cerând un program de lucru mai scurt, salarii mai bune și dreptul la vot, iar în 1909, conform unei declarații a Partidului Socialist din America, Ziua Internaționala a Femeii a fost stabilită pe 28 februarie. Un an mai târziu, în 1910, în urma unei Conferințe a Muncitoarelor de la Copenhaga, unde au participat peste 100 de femei din 17 țări, s-a hotărât ca Ziua Femeii să fie sărbătorită în aceiași zi peste tot în lume, data de 8 martie fiind aleasă însă abia în 1913.

Bărbaţii care nu au apucat încă să cumpere cadouri persoanelor dragi de gen feminin, au ocazia la targul organizat de Ozzy Grup. La Târgul de 8 Martie, organizat de către firma Ozzy Grup în centrul Timişoarei, mai exact pe strada Mărăşeşti (după Operă, porţiunea delimitată de str. V.V.Delamarina şi str. C. Brediceanu) vor participa producători şi comercianţi din Timişoara şi din alte judeţe ale ţării.

Mesele comercianţilor vor fi pline de flori, aranjamente florale din plante naturale sau uscate. Special pentru doamne şi domnişoare, artiştii au pregătit o colecţie de bijuterii şi accesorii hand-made, în serie limitată sau unicat. Bijuteriile sunt lucrate cu multă pasiune şi migală, fiind confecţionate din pietre naturale, întregi sau reconstruite, pietre semipreţioase, de diverse culori, având ataşate perluţe, elemente swarovski sau din argint.

De la acest târg nu vor lipsi nici cadourile gastronomice: miere, ciocolată de casă, salam de biscuiţi, fructe uscate, zacusca, afine, gemuri si trufe, toate fiind facute de mana. De 8 Martie, doamnele şi domnişoarele care vizitează târgul sunt aşteptate cu cadouri-surpriză. Târgul va fi deschis zilnic, în perioada 8-11 martie, cu program de vizitare între orele 9.00- 22.00, intrarea fiind liberă.

Manager proiect:
Popa Ioan Claudiu
Tel. 0745 388 416

Mai multe detalii: http://www.sonorizaritimisoara.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1458

Eveniment postat de organizator

ozzy grup

Adaugat in urma cu 2930 zile, 22 Feb. 2016

Adaugat de OZZY GRUP srl

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 30

Alte Evenimente din Timisoara
dirty shirt m2 timi oara

Dirty Shirt @ M2 Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 16 Martie 2024
concert holograf

Concert Holograf

Timis, Timisoara. Duminică 3 Martie 2024
concert direc ia 5

Concert Direcția 5

Timis, Timisoara. Luni 4 Martie 2024
concert nytt land

Concert NYTT LAND

Timis, Timisoara. Vineri 15 Martie 2024
  • Ai ceva de zis?

    .