poze expo travel targ de turism timisoara

EXPO TRAVEL-TÂRG DE TURISM - Timisoara

Timis , Timisoara. Joi 2 Septembrie 2010 10:00 - Duminică 5 Septembrie 2010
Centrul de Afaceri Timisoara, B-dul Eroii de la Tisa nr.22

Categorii: Targuri

EXPO TRAVEL-TÂRG DE TURISM

Cine nu-şi doreşte o vacanţă de vis? Expo Travel se adresează atât celor care caută o vacanţă “Last Minute” pentru a se bucura de ultimele săptămâni de soare ale toamnei 2010, celor care doresc să îşi planifice vacanţa de iarnă, celor care caută relaxarea pe weekend în staţiunile termale, cât şi celor interesaţi de o vacanţă de lux.


STAR EXPO TIMIŞOARA, organizator de evenimente, târguri şi expoziţii, cu o valoroasă expertiză în domeniu îşi propune să organizeze o amplă manifestare expoziţională cu această tematică, în zona de vest a ţării unde asemenea evenimente, au fost mai rare. Primul obiectiv urmărit este, obişnuirea publicului timisorean, cu acest tip de întâlniri de două ori pe an, la jumătatea lunii mai şi la începutul lunii septembrie. În principal însă, scopul târgului pe care vi-l propunem îl constituie mijlocirea contactului direct dintre ofertele dumneavoastră şi cerinţele potenţialilor turişti din Banat, mari iubitori de vacanţe, sporturi de iarnă şi cure de sănătate, cu atât mai mult cu cât în zona noastră munţii şi litoralul nu sunt aproape.


Expoziţia are în vedere atât sezonul de toamnă 2010, cât şi cel hibernal 2010-2011. Totodată, poate fi prezentată şi oferta întregului an 2011, ceea ce face şi mai eficientă prezenţa la această expoziţie. STAR EXPO asigură firmele participante că va desfăsura o intensă campanie publicitară prin toate mijloacele şi formele adecvate promovării unui eveniment de asemenea importanţă şi anvergură. Un avantaj major pentru touroperatorii care vor fi prezenţi cu standuri în expoziţie îl constituie şi “vadul”locaţiei alese - Centrul Regional de Afaceri ( CRAFT) al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timisoara, gazda celor mai importante expoziţii zonale, naţionale şi internaţionale organizate în oraşul de pe Bega, locaţie foarte cunoscută şi frecventată de timişoreni. Convinşi că veţi veni cu cele mai tentante proiecte de vacanţe şi călătorii, cu preţuri atractive pentru actuala situaţie economică, organizatorii, prin profesionalismul echipei, vor depune toate eforturile pentru ca această primă ediţie a EXPO TRAVEL 2010 să marcheze un succes desăvârşit din toate punctele de vedere!

Mai multe detalii: http://www.starexpo.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1645
andrei

Adaugat in urma cu 5024 zile, 19 Iul. 2010

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Timisoara
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .