poze festivalul de nunti im marriage

Festivalul de Nunţi IM MARRIAGE

Timis , Timisoara. Vineri 31 Ianuarie 2014 10:00 - Duminică 2 Februarie 2014
A. Demetriade nr. 1 - Iulius Mall Timişoara

Categorii: Targuri

În primul weekend al lunii februarie, viitorii miri sunt aşteptaţi la Festivalul de Nunţi „IM Marriage” organizat de Iulius Mall.

Bănăţenii care s-au decis să-şi unească destinele în acest an sunt aşteptaţi la cel mai îndrăgit târg de profil, organizat de IULIUS MALL Timişoara. În perioada 31 ianuarie - 2 februarie 2014, în intervalul orar 10.00 – 22.00, tinerii vor putea alege dintr-o gamă completă de servicii care să le transforme nunta într-un moment unic, în cadrul celei de-a opta ediţii a Festivalului de Nunţi „IM Marriage”. 

Timp de trei zile, la demisolul, parterul şi etajul IULIUS MALL Timişoara vor fi găzduiţi peste 90 de expozanţi, specializaţi în servicii, produse, idei sau sfaturi pentru pregătirea unei nunţi de vis. Cuplurile vor avea posibilitatea să aleagă soluţiile potrivite lor, evenimentul fiind unul de amploare în acest domeniu. 

Rochii de mireasă pentru cele mai pretenţioase gusturi, moderne sau clasice, costume de mire de o eleganţă aparte, propuneri diversificate de verighete, meniuri şi torturi sofisticate, decoraţiuni fastuoase şi aranjamente florale menite să definescă petrecerile de poveste, invitaţii de nuntă inedite şi specialişti capabili să surprindă momentele importante în imagini spectaculoase se vor găsi într-un singur loc, la Festivalul de Nunţi organizat de IULIUS MALL Timişoara. 

Festivalul de Nunţi „IM Marriage” desfăşurat la IULIUS MALL Timişoara este soluţia în organizarea nunţii mult visate, prin cele mai atrăgătoare oferte.

Mai multe detalii: http://www.iuliusmall.com/timisoara/eveniment/im-marriage-festival-de-nunti_902

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1761

Eveniment postat de organizator

iuliusmalltm

Adaugat in urma cu 3836 zile, 23 Ian. 2014

Adaugat de IuliusMallTM

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

Alte Evenimente din Timisoara
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
targ international de energii regenerabile roenergy romania

Targ International de Energii Regenerabile RoEnergy Romania

Timis, Timisoara. 25 Sep 2024 - 27 Sep 2024
  • Ai ceva de zis?

    .