poze muzica i spiritualitate pe malurile dunarii

Muzică și spiritualitate pe malurile Dunării

Tulcea , Tulcea. Sâmbătă 23 Septembrie 2023 18:00 - Sâmbătă 23 Septembrie 2023
Biblioteca Judeteana Panait Cerna Tulcea

Categorii: Conferinte si Seminarii , Festivaluri , Muzica si Concerte

Numar min/max participanti: 0/100

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, ora 18.00, Biblioteca Județeană Biblioteca Județeană „Panait Cerna” din Tulcea va găzdui evenimentul Muzică și spiritualitate pe malurile Dunării

Sâmbătă, 23 septembrie 2023, ora 18.00, Biblioteca Județeană Biblioteca Județeană „Panait Cerna” din Tulcea va găzdui evenimentul Muzică și spiritualitate pe malurile Dunării, dedicat Centenarului Shri Mataji Nirmala Devi . Pornind de la evocarea Dunării care binecuvântează opt țări înainte de a ajunge la Tulcea, programul propune o călătorie interioară, dincolo de gânduri și emoții prin intermediul meditației și al muzicii.
Interpretează:
Cleopatra David - soprană
Ionuț Diaconu - pian
În program:
Lucrări de Fr. Schubert, A. Dvořák, J. Strauss II, S. Pautza/I. Diaconu, G. Grigoriu
Moment de evocare Shri Mataji Nirmala Devi & meditație
Conferință (proiecție video)
INTRAREA ESTE LIBERĂ!

„Într-o simbioză armonioasă, așa cum apele liniștite ale Dunării, își croiesc drumul cu hotărâre prin istoria și peisajul Europei, dorința noastră de evoluție spirituală este cea care definește sensul existenței noastre. Dunărea poate fi asemănată lui Kundalini, energia maternă care, o dată trezită, aduce iluminarea în ființele umane. Oferim prin acest program un omagiu lui Shri Mataji Nirmala Devi, fondatoarea Sahaja Yoga, în anul Centenarului și glorificăm frumosul nostru fluviu“, declară soprana Cleopatra David, care va evolua în recital pe 23 septembrie.

Shri Mataji Nirmala Devi, de la nașterea căreia se aniversează 100 de ani, a trăit o viață dedicată transformării vieților oamenilor prin descoperirea și dezvoltarea propriei lor naturi spirituale. În anii '70, ea a dezvoltat tehnica Sahaja Yoga , care implică activarea energiei Kundalini, prin care oamenii pot ajunge la o stare de echilibru și pot dezvolta calitățile intelectuale și creative. Shri Mataji a călătorit în întreaga lume timp de peste 40 de ani, ținând discursuri și seminarii și oferind învățături practice pentru mii de oameni. De-a lungul activității sale, Shri Mataji a primit Medalia Păcii a Naţiunilor Unite, Premiul Pleiade 1996 (Italia) sau Medalia de aur decernată de Secretariatul Ecoforum

Despre Sahaja Yoga

Sahaja Yoga își desfășoară activitatea în cadrul unor organizaţii nonprofit care activează în peste 100 de ţări, în baza principiilor de moralitate, spiritualitate, promovarea diversităţii culturale şi implicarea în problemele comunităţii. Cursurile, susţinute de voluntari în întreaga lume, sunt publice şi gratuite. Asociaţia Sahaja Yoga – România a fost fondată în 1991 și desfăşoară activităţi în aproape toate marile oraşe ale ţării.

Contact:
telefon: 0745286207
e-mail: nicoletatsy@yahoo.com
https://www.facebook.com/SahajaYogaTulceaoficial
https://sahajayoga.ro/


Mai multe detalii: https://www.facebook.com/events/847316553663023

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 231

Eveniment postat de organizator

cleo

Adaugat in urma cu 241 zile, 30 Aug. 2023

Adaugat de depeta

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 17

  • Ai ceva de zis?

    .