poze zilele orasului babadag 26 28 octombrie 2018 piata civica
poze zilele orasului babadag 26 28 octombrie 2018 piata civica poze zilele orasului babadag 26 28 octombrie 2018 piata civica poze zilele orasului babadag 26 28 octombrie 2018 piata civica

ZILELE ORASULUI BABADAG, 26-28 OCTOMBRIE 2018 - PIATA CIVICA

Tulcea , Tulcea. Vineri 26 Octombrie 2018 10:00 - Duminică 28 Octombrie 2018
Piata Civica a Orasului Babadag

Categorii: Muzica si Concerte , Jocuri si Concursuri , Festivaluri

Numar min/max participanti: 2000/4000

Weekend-ul acesta, in perioada 26-28 Octombrie va invitam la “ ZILELE ORASULUI BABADAG!”, in PIATA CIVICA a orasului! Va asteptam cu muzica buna, dance, pop, folclor traditional, fanfare, parade militare, focuri de artificii, terase imbelsugate cu carnuri aromate, vin fiert si bere, parc de distractii pentru cei mici si cei mari si cel mai mare targ de produse traditionale.

Toamna aceasta a fost atat de generoasa la Babadag, incat deschidem Targul de Toamna din cadrul acestei mari sarbatori cu un tezaur de bunatati culinare, un spectacol al toamnei, mustul curge din butoaie, berea asezoneaza gratarul, iar voia buna si distractia sunt la ele acasa.
Dam start petrecerii Vineri, 26 Octombrie, cu deschiderea Targului de Toamna, cu multe activitati interactive, iar seara pe racoare incingem la maxim atmosfera pe tonuri de clubbing cu: DJ SET, DJ KILLER, MC DARIUS, MC RAISA si fete frumoase ce vor anima petrecerea.
Deschidem ziua de Sambata, 27 Octombrie cu muzica si defilare de fanfara, spectacole de gala, ansambluri folclorice – Salcioara si Babaianca, recitaluri ale solistilor Amelia Ene, Mihaela Preda, Denisa-Violeta Calin.
Seara de sambata ne aduce cei mai in voga artisti: Un spectacol folcloric deosebit alaturi de indragita artista LAURA LAVRIC, Recitalul Formatiei TALISMAN ale caror piese ne vor ajunge la suflet, iar focoasa ALESSIA ne va oferi un spectacol incendiar. In incheierea spectacolului, va invitam sa admiram un frumos foc de artificii.
Duminica 28 Octombrie, petrecem cu voie buna alaturi de TARAFUL GORE BELANSCHI si invitatii.
Pe langa toate aceste surprize, vor fi prezenti zeci de comercianti veniti din toate colturile tarii ce va vor oferi cele mai gustoase preparate, mancaruri pe alese, dulciuri si dulceturi, carnuri aromate, un tezaur de bunatati culinare. Nu vor lipsi nici mesterii populari prezenti la eveniment cu minunate exponate lucrate manual, artizanat de Corund, ceramica, hand-made, produse textile de sezon, marochinarie, etc.
Intrarea este liberă!
Vă aşteptăm cu drag!

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1719

Eveniment postat de organizator

visionimprove brasov

Adaugat in urma cu 2011 zile, 24 Oct. 2018

Adaugat de VisionImprove10296

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 133

  • Ai ceva de zis?

    .