poze tabara de crea ie semn de primavara

Tabăra de creație Semn de Primăvară

Valcea , Brezoi. Marţi 21 Aprilie 2015 19:15 - Marţi 28 Aprilie 2015

Categorii: Expozitii si Lansari de carte

Eveniment organizat în cadrul Proiectului Contemporanii la Domeniul Otetelișanu, 19-28 aprilie 2015

În perioada 19-28 aprilie, Domeniul Otetelișanu deschide porțile, de data acesta în haine împrimăvărate, artiștilor invitați în cadrul taberei de creație, organizată de Contemporanii, cu tema Semn de primăvară.

Astfel, tabăra reunește și provoacă cinci artiști plastici romani: Florin Ciubotaru, Sorin Iosub, Iuri Isar, May Oana Isar, Mihai Sârbulescu. Ei se vor integra în peisaj pentru de a face ca, pe pânzele lor, să explodeze ceea ce cu delicatețe li se așterne ochilor - peisaj edenic frumos și luminos, vegetație proaspăt ivită, mirifice felurimi florale, cer diafan, structuri naturale sau subtile elemente ahitecturale.

Alegerea locului de desfășurare se datorează atât coordonatele geografice, ce fac posibil ca la sfârșitul lunii aprilie natura să fie în plină sărbătoare a văzului și auzului, cât și datorită aerului întrutotul binefăcător și cu ținută voievodală a locului, ce te îmbie să i te livrezi necondiționat.

Roadele obținute se vor culege catre toamnă, la București, când lucrări de pictură, grafică, tapiserie și fotografie vor fi propuse publicului, laolaltă, în cadrul unui eveniment expozițional. Și, ca o fericită completare, fotografia lui Mihail Alexandrescu va consemna felul în care artiștii se apleacă asupra temei propuse și a momentelor tihnite, magice, ale bucuriei de a fi împreună.

________________________________
Contemporanii este un proiect inițiat și derulat de Asociația Făuritori ce își propune valorizarea Culturii românești actuale prin favorizarea actului de creație, abordat într-o perspectivă unitară cu creatorul. Proiectul Contemporanii are ca obiectiv organizarea și susținerea de activități artistice, socioculturale, tabere de pictură și expoziţii, pentru educarea sensibilităţii estetice a publicului.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 668

Eveniment postat de organizator

fauritori de frumos

Adaugat in urma cu 3294 zile, 21 Apr. 2015

Adaugat de fauritori@gmail.com

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 10

Alte Evenimente din Brezoi
open air blues festival brezoi 2024

Open Air Blues Festival Brezoi 2024

Valcea, Brezoi. 16 Iul 2024 - 21 Iul 2024
baricada folk brezoi 2024

Baricada Folk Brezoi 2024

Valcea, Brezoi. 2 Aug 2024 - 4 Aug 2024
  • Ai ceva de zis?

    .