poze black sabbath tribute night by prefix tm

Black Sabbath Tribute Night by Prefix TM

Valcea , Ramnicu Valcea. Vineri 8 Decembrie 2017 21:00
Aby Stage Bar, Calea lui Traian, nr. 158A

Categorii: Muzica si Concerte

Doua trupe tribute, ambele formate in cadrul Asociatia PREFIX TM - ''Atelierul de Muzica'' din Brasov, ambele avand aceeasi ''educatie", intr un loc de mare angajament, ABY STAGE BAR.

Trupa care va deschide seara de tribute va fi asa cum ne place sa credem ca v-am obisnuit, Four Dimensions - Romanian Ozzy Osbourne Tribute Band, o trupa foarte tanara avand in vedere varstele componentilor sai, insa o trupa cu o destul de bogata experienta concertistica.
Play listul trupei este format din piese ca Crazy Train, Mama I'm Comming Home, Mr Crowley, Bark At The Moon si multe alte piese ce au sublliniat cariera solo a celui mai mare entertainer din toate timpurile, Ozzy Osbourne.

Dupa tributul Ozzy vom continua cu Prefix TM-Romanian Black Sabbath Tribute Band ca este singurul tribute Black Sabbath la aceasta ora din Romania si printre putinele existente cel putin prin coltul asta de lume pe unde suntem situati noi. Tributul Black Sabbath, pe langa piese ca War Pigs, Iron Man, Paranoid, Children Of The Grave, promite sa aduca si piese din partea de compozitii a trupei, piese compuse in spiritul a ceea ce am cantat in ultimii ani, Sabbath.

Pret bilet: 15 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 675
Cuvinte cheie: Ramnicu Valcea
lavi

Adaugat in urma cu 2400 zile, 27 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Ramnicu Valcea
deep forest fest 2024

DEEP FOREST FEST 2024

Valcea, Ramnicu Valcea. 12 Iul 2024 - 14 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .