poze concert alexandra u urelu

Concert Alexandra Ușurelu

Valcea , Ramnicu Valcea. Vineri 6 Octombrie 2017 22:00
Aby Stage Bar, Calea lui Traian, nr. 158A

Categorii: Muzica si Concerte

Pe 6 octombrie, Alexandra Usurelu va susține la ABY STAGE BAR primul său concert din Râmnicu Vâlcea.

Triplu nominalizat la Premiile Muzicale Radio România, albumul de debut al Alexandrei Ușurelu, ”La capătul lumii”, a dat în 2014 startul unei povești muzicale de succes.
Fără artificii și acțiuni agresive de promovare, Alexandra Ușurelu a reușit ceva ce poate părea, în România acestor ani, doar o firavă speranță: să câștige aprecierea unui public educat, cu gusturi fine, ce preferă să-și aleagă singur muzica pe care o ascultă și să-și urmeze artiștii favoriți în sălile de spectacol.
Alexandra Ușurelu s-a făcut remarcată în peste 400 de concerte în ultimii 3 ani, drept o artistă care a readus bunul simț pe scenele de concert din România prin muzica sa curată și producțiile surprinzătoare, vocea și personalitatea sa trasând pentru cunoscătorii muzicii de calitate conturul unui artist singular în muzica românească.
Sălile pline ale concertelor sale din toată țara și cele 3 spectacole simfonice sold-out susținute până acum în Sala Mare a Teatrului Național din București, au transformat-o rapid în una dintre cele mai de succes artiste independente.
Timp de o oră și jumătate, Alexandra Ușurelu și band-ul său vor cuceri publicul în concertul pe care îl vor susține pe 6 octombrie la ABY STAGE BAR.

”Deşi este o apariţie relativ nouă pe scena muzicală din România, în doar trei ani şi jumătate Alexandra Uşurelu s-a transformat repede într-o artistă emblematică, nu doar datorită stilului şi talentului său muzical, dar mai ales graţie naturaleţei sale şi a versurilor încărcate de candoare. Alexandra Uşurelu este însăşi îndemnul la armonie, simplitate şi blândeţe, iar muzica sa ne învaţă că frumuseţea izvorăşte tocmai din lucrurile simple. Mereu dedicată publicului său şi mereu spirituală, Alexandra Uşurelu este o artistă după care peisajul muzical românesc tânjea de multă vreme.” - Iulia Popa, redactor iConcert.ro

Prețul biletului de intrare este 35 lei, iar rezervări se pot face la 0761.312.655.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 490
Cuvinte cheie: Ramnicu Valcea
lavi

Adaugat in urma cu 2374 zile, 27 Sep. 2017

Adaugat de v.tach

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3349

Alte Evenimente din Ramnicu Valcea
deep forest fest 2024

DEEP FOREST FEST 2024

Valcea, Ramnicu Valcea. 12 Iul 2024 - 14 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .