poze maratonul olteniei 2014

Maratonul Olteniei 2014

Valcea , Ramnicu Valcea. Sâmbătă 30 August 2014 07:00 - Duminică 31 August 2014

Categorii: Sport si Excursii

Maratonul Olteniei se întoarce anul acesta cu și mai multe surprize!

Cea de-a doua ediție a evenimentului sportiv energizat de Grupul CEZ în Romania dă startul la distracție și un stil de viață sănătos pe 30 și 31 august în parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, dedicând astfel 2 zile de surprize și competiții sportive atât pasionaților de ciclism, dar și celor interesați de alergare în aer liber care vor să contribuie și la o cauză nobilă.

Dupa prima ediție în care peste 250 de persoane au pedalat pentru a asigura echipament sportiv elevilor Școlii Take Ionescu din Râmnicu Vâlcea, acum a venit momentul să reunim efortul cicliștilor și al alergătorilor profesioniști sau amatori și să transformăm și mai mulți kilometri în energie pentru bine. Anul acesta, participanții pot opta pentru participarea în prima zi dedicată ciclismului unde îi așteaptă două trasee pentru secțiunea întrecere, de 33 și respectiv 52 km, și o plimbare prin oraș în secțiunea Family sau în a doua zi care este destinată alergării – cu 2 trasee, de 21 de kilometri, respectiv de 10 kilometri.

Pe data de 30 august, dupa închiderea probelor din prima zi, și iubitorii de muzică vor fi răsplătiți cu un concert live în piața Mircea cel Bătrân, responsabil cu voia bună fiind Smiley care a acceptat invitația Grupului CEZ în România de a sărbatori cel mai important eveniment sportiv din Oltenia.

Înscrierile în competiție sau pentru plimbarea în oraș sunt deschise tuturor doritorilor pe baza unei taxe de participare care variază în funcție de data înscrierii. Până pe 28 august 2013, taxa de înscriere este de 50 lei pentru fiecare dintre cursele de ciclism și 45 de lei pentru fiecare dintre cursele de alergare, iar participanții care vor sa participe în ambele zile beneficiază de o reducere, taxa fiind de 75 lei. Desigur, așa cum s-a procedat și la prima ediție, toate fondurile colectate în urma evenimentului vor fi donate unei cauze sociale.

„Ne-am propus să promovăm un stil sănătos de viață în Oltenia și, în același timp, să contribuim activ la o cauză socială relevantă pentru regiune. Asa am ajuns să organizam în 2013 cel mai important maraton de mountain biking din zonă. Pentru ediția de anul acesta, țintim mai sus și vă așteptăm împreună cu întreaga familie pentru un weekend cu distracție de calitate într-unul dintre locurile mele preferate din România: Râmnicu Vâlcea. Iar kilometrii pe care îi vom parcurge vor fi transformați în energie pentru bine: doi elevi ambițioși, dar cu posibilități materiale reduse, vor avea ocazia să își continue studiile cu sprijinul fiecăruia dintre cei înscriși la cele două curse. Să ne vedem cu bine la start!" a declarat dl Martin Zmelik, Manager de Țară și Președinte al Directoratului CEZ.

Maratonul Olteniei este un eveniment marca CEZ, al cărui parteneri sunt Adrem Invest – în calitate de partener principal, alături de firma de avocatură Ţuca Zbârcea & Asociaţii și Docman, organizat de Hyper Sport și Padina Fest cu sprijinul Primăriei municipiului Râmnicu Vâlcea, al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Vâlcea și al Federației Române de Ciclism.
Traseul competițiilor, regulamentul de înscriere, programul celor 2 zile, detalii despre regulamentul concursului și premii pot fi consultate accesând www.maratonulolteniei.ro și www.facebook.com/maratonulolteniei.

Departamentul PR
CEZ România

Mai multe detalii: http://www.maratonulolteniei.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1054

Eveniment postat de organizator

maria rus

Adaugat in urma cu 3531 zile, 19 Aug. 2014

Adaugat de Maria10854

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 4

Alte Evenimente din Ramnicu Valcea
deep forest fest 2024

DEEP FOREST FEST 2024

Valcea, Ramnicu Valcea. 12 Iul 2024 - 14 Iul 2024
  • Ai ceva de zis?

    .