poze it times for art contest special guest vita de vie

IT' TIMES FOR ART CONTEST - SPECIAL GUEST VITA DE VIE

Vrancea , Focsani. Vineri 8 Aprilie 2011 20:00
STR CUZA VODA NR 64 FOCSANI

Categorii: Cluburi si Discoteci , Muzica si Concerte , Petreceri

IT' TIMES FOR ART CONTEST - SPECIAL GUEST VITA DE VIE

Concurs interliceal cu reprezentare artistica!
Esti tanar si te crezi talentat? Te simti in stare sa canti vineri, 8 aprilie, in deschiderea concertului Vita de Vie? Esti indeajuns de bun incat sa te ridici deasupra celor care vor incerca sa-i intre in gratii lui Despot?
Atelierul celor sapte arte si TMC Focsani iti dau ocazia sa iesi de sub anonimat.
Daca esti ascultabil si iti doresti sa castigi cea mai importanta competitie dint...re "cantaciosii" Focsaniului, inscrie-te in concurs.
Esti sceptic si ti-e teama de contracandidatii mitomani? Ne-am gandit si la asta: publicul va decide cine merita sa fie vedeta serii.
Inscrie-te! Focsaniul are nevoie de o voce. Ajuta-l sa-si gaseasca invingatorii!
Concursul va incepe la ora 20:00 iar la ora 22.00 concertul trupei VITA DE VIE!
Trupa Vita de Vie este una dintre cele mai cunoscute trupe rock din Romania, fiind formata in prezent din Adrian Despot, Sorin Danescu, Sorin “Pupe” Tanase, Cezar Popescu si Adrian Ciuplea. Vita de Vie s-a format in anul 1996, iar debutul oficial a avut loc un an mai tarziu, o data cu lansarea primului material - “Rahova”. Anul 1998 aduce prima schimbare in componenta trupei, Burete inlocuindu-l pe Pepino la bas, precum si participarea alaturi de Holograf si Timpuri Noi in cadrul turneului Hollywood Rock Tour. Un an mai tarziu, Vita de Vie lanseaza cel de-al doilea album, “Fenomental” si clipul single-ului “Basul si cu toba mare”, care devine rapid una dintre piesele preferate a noii generatii de fani rock. In anul 2000, Vita de Vie lanseaza videoclipul piesei "Vino la mine", iar 2001 aduce albumul “Exxtra” si videoclipurile "Sunetul mai tare" si "Liber". Tot in 2001 se produce si a doua schimbare in componenta trupei, Cezar Popescu inlocuindu-l pe Jojo la chitara. In anul 2002, Vita de Vie lanseaza albumul “Doi”. al carui prim extras, “Visare” ajunge in primele locuri in topurile de muzica din intreaga tara. In 2003, trupa lanseaza doua videoclipuri, pentru piesa-manifest “Varza” si pentru “TOTATA”, urmate in 2004 de un nou album, “9704”, si un nou single, “Imi pasa”. In 2006, dupa inlocuirea la bas a lui Burete cu Adrian Ciuplea, Vita de Vie se implica in lansarea campaniei sociale "Deschide-ti inima" impotriva discriminarii persoanelor afectate de virusul HIV. 2007 aduce un nou album, “Egon”, precum si campania “Imi pasa”, initiata de Vita de Vie pentru Asociatia UpDown, privind strangerea de fonduri si sensibilizarea opiniei publice cu privire la problemele cu care se confrunta persoanele afectate de Sindromul Down. Pe 8 aprilie 2011 incepand cu ora 22:00 7 arts si TMC live experience va invita la un show incendiar Vita de Vie! Sa cante bass-ul si cu toba mare.

Pret bilet concurs interliceal: 15 ron
Pret bilet concert: 20 ron

Mai multe detalii: http://timesmusicclub.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 933
Cuvinte cheie: rock , Evenimente Focsani

Eveniment postat de organizator

times music club

Adaugat in urma cu 4774 zile, 30 Mar. 2011

Adaugat de TIMES MUSIC CLUB

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3

  • Ai ceva de zis?

    .