poze tabere de vara

Tabere de vara

Vrancea , Lepsa. Miercuri 20 Iulie 2011 12:15 - Miercuri 27 Iulie 2011
Lepsa, Vrancea

Categorii: Conferinte si Seminarii , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 5/15

EDUCATIA se serveste la pachet cu Dezvoltarea Durabila, iar tu esti asteptat la una dintre cele mai interactive TABERE din VARA ACEASTA

EDUCATIA se serveste la pachet cu Dezvoltarea Durabila,
iar tu esti asteptat la una dintre cele mai interactive TABERE din VARA ACEASTA

Asociatia pentru Initiative Durabile-Alternative, AIDA, organizeaza vara acesta 4 tabere pe tema Educatiei pentru Dezvoltare Durabila, pentru 4 grupuri tinta diferite. Vom invata astfel ca educatia se poate face oriunde, utilizand metode originale si interactive, potrivite fiecarui stil de invatare.
Asa ca fa-ti bagajul, nu uita sa iti iei cu tine doza de entuziasm si dorinta de a te bucura de o saptamana unde EDUCATIA si DISTRACTIA se vor imbina perfect.
Copilul tau are ocazaia sa invete mai multe despre mediul inconjurator, sa isi dezvolte creativitatea si sa arate cat de ingenios poate fi sau poate tu iti doresti o cariera in animatie si stii ca tu esti cel ce aduce buna dispozitie in orice grup, sau pur si simplu doresti sa devii un bun formator si a impartasesti eficient cunostintele tale, sau poate esti un professor pasionat de munca lui, care este mereu deschis spre nou, oricine ai fi te asteptam in cel mai important proiect AIDA din vara aceasta.
"Taberele EDD reprezinta cel mai important proiect AIDA in domeniul Educatiei pentru Dezvoltare Durabila. Este un pas mare pe care AIDA il face in 2011 in educatie si un pas important in ceea ce reprezinta contributia noastra la dezvoltarea sustenabila a comunitatii in care activam. Adresam aceste tabere celor care doresc sa aiba un impact pozitiv in comunitatile lor prin educatie si prin animatie." a declarat Sonia Bercuci, Presedinte AIDA.
Dar nu ne crede pe cuvant si acceseaza www.tabereleEDD.ro, cere toate informatiile suplimentare de care ai nevoie, si apoi inscrie-te cu incredere. Noi te asteptam!

Echipa de PR
AIDA Cluj-Napoca
office@initiativedurabile.ro

Mai multe detalii: http://www.wix.com/off235/tabere

Pret bilet: 1000 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 700

Eveniment postat de organizator

mihaela ion

Adaugat in urma cu 4681 zile, 01 Iul. 2011

Adaugat de peltic_art

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 5

  • Ai ceva de zis?

    .