Cea mai mare expozitie de biciclete din Europa a avut loc la Copenhaga. Cu ce au venit nou producatorii

La targul de biciclete de la Copenhaga producatorii de profil au incercat sa vina cu noutati prin care sa reuseasca sa cucereasca piata. Fabricantii au venit cu modele noi de triciclete pentru cei mici, biciclete pentru copii si pentru adulti. Un loc important au ocupat bicicletele electrice, tot mai populare in Europa.

Bicicletele si tricicletele castiga tot mai mult teren, intr-o lume sufocata de emisiile de carbon cauzate de automobile. Tarile dezvoltate din Europa au inceput sa dezvolte politici prin care sa-si incurajeze locuitorii sa utilizeze cat mai mult bicicleta. Este mana cereasca pentru producatorii de biciclete, care au intrat acum in cursa pentru a prinde o bucata cat mai importanta din piata. Au lucrat astfel la noi modele de triciclete pentru cei mici, biciclete electrice, din lemna sau chiar cu atas.

La targul de biciclete de la Copenhaga, fabricantii au incercat sa ia ochii publicului cu modele retro sau futuriste, din materiale usoare si chiar din lemn. Producatorii au incercat sa atinga toate segmentele de public si au venit astfel cu biciclete electrice, triciclete pentru cei mici sau biciclete cu atas.

Potrivit Pro TV, printre cele mai interesante modele a fost un velo-mobil, o tricicleta cu caroserie usoara, construita pentru a reduce rezistenta la inaintare. Producatorul se lauda cu faptul ca utilizatorul are parte de mai mult confort decat pe o bicicleta obisnuita. De asemenea, un fabricant danez a prezentat o bicicleta cu atas, destinata parintilor: “Iti permite sa comunici in permenta cu copilul tau, spre deosebire de bicicletele care au loc pentru copil in fata ta sau in spate”, a declarat Mette Walsted Kristiansen, rezprezentantul unui producator de biciclete, potrivit stirileprotv.ro.

Producatorii au incercat sa-i incante si pe copii si au prezentat mai multe variante de triciclete pentru cei mici sau biciclete nu mai bune de folosit in sezonul cald. Au iesit in evidenta prin materialele usoare din care au fost construite, dar si cu diferite functii care i-au incantat pe cei mici. Organizatorii au ales un depou din Copenhaga pentru gazduirea acestei expozitii si au amenajat si o pista pe care curiosii au putut testa biciclete, triciclete pentru cei mici sau velo-mobile.

Sezonul cald a venit si la Noriel iti pune la dispozitie zeci de modele de biciclete si triciclete pentru cei mici, de care sa se bucure in zilele insorite.

triciclete pentru cei mici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *