Doua gemene au castigat cel mai mare concurs LEGO Chima din America de Nord. Ce premiu au primit.

Kendall si Chelsea Tinsley, doua gemene de la clasa a opta din Statele Unite ale Americii, au reusit sa castige cel mai mare concurs LEGO Chima din America de Nord. Fetele s-au prezentat cu o idee pe care organizatorii au considerat-o originala, astfel incat cele doua surori sunt acum considerate cele mai mari experte in LEGO Chima din America de Nord.

Pentru cei care nu stiu, LEGO Chima este una dintre temele de succes, cu un taram magic unde personaje fantastice se lupta pentru aprarea binelui. Tema este foarte populara in intreaga lume si LEGO organizeaza deseori si concursuri. O astfel de intrecere a avut loc in America de Nord, Lego’s Chima Big Box Contest. Kendall si Chelsea Tinsley, doua tinere din SUA care sunt pasionate de piesele LEGO, s-au inscris si ele la acest concurs, insa mai mult din joaca, fara sa considere ca au sanse reale sa castige.

Tinerele au aflat despre concurs din revista LEGO si au decis sa-si incerce norocul. Tema concursului pentru toti concurentii a fost constructia unei cetati LEGO Chima, insa fiecare concurent trebuia sa vina cu un element original. La final, juriul a punctat creativitatea. Cele doua gemene au decis sa incerce ceva diferit. In loc sa construiasca o cetate care a mai fost in concurs si a iesit castigatoare, au ales sa o faca diferita. Deci din start au avut un punctaj bun. Cetatea LEGO Chima a fost contruita in doua parti, una de gheata, una de foc. Fortareata continea pereti flexibili, pasaje secrete si mecanisem de aparare, toate create din imaginatia lor. Fetitele au lucrat la acest proiect timp de cateva luni:

A trebuit sa mergem de mai multe ori la magazinul LEGO pentru a ne face provizii. Le-am asamblat, le-am filmat si le-am trimis. Am stiu cat de bune sunt inca de cand le-am trimis. Insa am crezut ca au sanse mici sa castige, deoarece m-am gandit ca sunt foarte multi concurenti cu multe creatii excelente“, poveste Carolyn, mama celor gemenelor care au castigat concursul LEGO Chima pentru America de Nord.

lego chima

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *