Festivalul “Maria Lataretu” 2010

Intre 8-11 noiembrie, la Targu Jiu, se desfasoara Festivalul de muzica populara „Maria Lataretu”, festival ajuns la ediţia cu numarul XVII. Festivalul ofera o adevarata rampa de lansare tinerilor care s-au dedicat folclorului.

10 Comentarii la “Festivalul “Maria Lataretu” 2010”

  • anicuta:

    Asta da voce!Bravo!Merita din plin promovata si daca s/ar da pe bune,fara pile asa cum se mai obisnuieste…atunci fata asta chiar ar merita locul 1 sau Trofeul.Succes pe mai departe!

  • IULIA:

    Am urmarit prima seara a festivalului, toti concurenti sunt buni da mia placut in mod deosebit cel din Arges Gabriel Dumitru are o voce deosebita un timbru rar intalnit, ar merita trofeul sa locul 1 dar ramane de vazut,

  • selly:

    nu stiu ce cauta Olteanu aia pe scena, ca aia n-are nicio treba cu muzica.Se face de ras, ca habar nu are sa cante pentru ea, dar pt.public?Sa cante acasa la ea in baie ,dar nu pe scena ca sa se faca de ras.. ea nu se vede ca e penibila?Sunt interpreti foatre valorosi pe care nu i-am vazut de foarte multe ori pe scena si imi pare rau pt.asata…

  • anicuta:

    mi-a lipsit anul acesta Angelica Mirea care este o voce super frumosa.De ce oare nu a fost anul acesta la festival?Ea a luat trofelul la cateva editii in urma si cred ca aveau si altii ce invata de la ea ca interpretare.Mi-a palcut de baiatul acela Gabriel Lungu,a cantat foarte frumos..Merita si el un premiu,de ce nu o fi luat numic? e pacat de vocea lui, pt ca merita un premiu bun

  • Antonela:

    Emilia cu doua cantece a castigat toate festivalurile,nu este corect pentru ca alti se chinu sa-si caute repertotiu si nu sunt apreciati…pacat ca juriul este corupt..

  • maria:

    mai emilia dorobantu canta bine,dar ar trebui sa mai pleci is sa mai lase si pe alti pentru ca a com luoat peste tot si tree is alti sa fie apreciati nu mai ea,pacat sunt atatia copii frumosi….

  • maria:

    mai ce aveti cu emilia este foarte buna cantareata, are voce buna si prezenta scenica la fel.

  • doina:

    nu esti foarte bun daca nu iei tot ce se poate lua iar ea a luat tot deci e FOARTE BUNA.
    BRAVO

  • ilie fotoreporterul - craiova:

    DINCOLO DE TOATE INVIDIILE SAU ANTIPATIILE CONCURENTILOR, CAT SI AL TUTUROR APROPIATILOR SI SIMPATIZANTILOR ACESTORA, ANUL 2010 A FOST ANUL FRUMOASEI SI TALENTATEI INTERPRETE DE MUZICA POPULARA – EMILIA ALINA DOROBANTU – DIN SLATINA DE OLT.
    AMINTITI-VA CA AU FOST ANI CAND MARINA VOICA, MARGARETA PASLARU, DAN SPATARU, MIRABELA DAUER, ANGELA SIMULEA, etc, AU AVUT SUCCESE FIECARE IN ANUMITI ANI.
    ASA CA, ALINA DOROBANTU LE-A ALINAT SUFLETELE ROMANILOR DIN JUDETELE, DOLJ, CONSTANTA, ILFOV, GORJ, ALBA SI TIMIS, DE UNDE A CASTIGAT MAI TOATE PREMIILE. DE CE ? PENTRU CA A AVUT UN REPERTORIU CARE A PLACUT, ATAT JURIURILOR, CAT SI SPECTATORILOR AFLATI IN SALILE DE CONCURS.
    FRUMOASA TALENTATA SI CU LIPICI LA PUBLIC, EMILIA ALINA DOROBANTU, SUNT SIGUR CA VA MAI CASTIGA MULTE PREMII SI IN 2011,PENTRU CA ESTE CU ADEVARAT UN TALENT IESIT DIN COMUN.

  • ilie fotoreporterul - craiova:

    UN MUNTE DE BUCURII, MULTA SANATATE, SI O MIE DE LUCRURI PLACUTE, SA -I ADUCA ANUL 2011, LUI EMILIA ALINA DOROBANTU, PENTRU CA SI IN ANUL CARE BATE LA USA SA CANTE SI SA NE INCANTE CU CANTECE PLINE DE VIATA.
    LA MULTI ANI !

Comentează