Festivalul Rock Evolution 2012 ANULAT

“In numele organizatorilor Festivalului Rock Evolution si NZS PRODUCTION dorim sa anuntam ca din motive legate de alimentarea cu curent a locatiei si neintelegerile intre cei care trebuiau sa furnizeze curentul destinat festivalului, nu am reusit sa gasim sub nici o forma o alta alternativa , drept urmare cu foarte multe regrete si dezamagiri tinem sa anuntam ca festivalul SE ANULEAZA!

Trupele anuntate pentru acest festival vor fi contactate pentru a nu face deplasarea si pentru rezilierea contractelor, iar cei care deja au achizitionat bilete isi vor putea recupera banii de la Eventim. Pentru orice informatie trimiteti email la rock@nzsproduction.ro. Ne cerem scuze tuturor pentru acest esec neasteptat venit pe neprevazute!”

Pacat pentru pasionatii de rock din Oradea si nu numai. Pacat pentru cei care s-au implicat de la inceput in organizarea acestui festival. Pacat pentru imaginea orasului in cazul unui viitor festival de aceeasi magnitudine – la urma urmei, ce vor spune cei care vor fi invitati sa cante: “Nu venim, ca nu este curent!”

Un comentariu la “Festivalul Rock Evolution 2012 ANULAT”

Comentează