Lady Gaga la Bucuresti

Pe 16 august 2012, Arena Nationala din Bucuresti va fi gazda primului concert pe care celebra, contestata dar si iubita Lady Gaga il va sustine in Romania. Concertul este organizat de Emagic si face parte din turneul “The Born This Way Ball”, turneu ce promovează ultimul album al artistei – “Born This Way”. Partea europeana a turneului va debuta in Bulgaria, la Sofia, pe 14 august, iar dupa concertul de la Bucuresti, Lady Gaga va concerta la Viena pe 18 august, in Vilnius pe 21 august si la Riga pe 23 august.  Acest concert nu trebuie ratat, fiind o alternativa foarte buna fata de o noapte in care oricine ar alege sa stea acasa si sa joace poker online.

Concertul Lady Gaga va fi deschis de cei doi invitati: The Darkness si Lady Starlight.

Pretul biletelor variaza intre 150 si 695 lei (la tribuna oficiala) si se pot achizitiona de pe MyTicket.ro

  • Gazon A (in picioare) – 345 lei
  • Gazon B (in picioare) – 150 lei
  • Pe scaune 185, 245, 275, 315, 325 şi 475 lei
  • Tribuna oficială (locuri limitate) – 695 lei

Cantareata Lady Gaga, pe numele sau real – Stefani Germanotta, are doar 26 si a devenit celebra gratie pieselor “Bad Romance” sau “Poker Face”, dar si cu ajutorul unui marketing agresiv si a unor aparitii provocatoare.

In relativ scurta sa cariera, Lady Gaga este castigatoare a numeroase premii, dintre care amintim: 5 Grammy si 13 MTV Video Music Awards, dar a si inregistrat vanzari de peste 23 de milioane de exemplare din albume si 64 de milioane din single-uri.

Pe 24 octombrie, anul trecut, Lady Gaga a depasit surprinzatorul prag de 1 miliard de vizualizari pe pagina oficiala YouTube, fiind si prima artista care a realizat acest record.

Un comentariu la “Lady Gaga la Bucuresti”

  • city hotel:

    City Hotel Bucuresti va invita la concert! City Hotel va aduce mai aproape de Lady Gaga! Dispuneti de tarife speciale pentru elevi si studenti de 96 Ron/noapte. Trebuie doar sa va asigurati ca aveti carnetul vizat pe anul in curs si sa va faceti rezervare la numarul de telefon 031.425.41.55. Pentru mai multe detalii va invit sa vizitati pagina noastra de web: http://www.cityhotelbucuresti.ro.

Comentează