poze arta partului in arad

Arta Partului in Arad

Arad , Arad. Sâmbătă 19 Noiembrie 2011 19:30
Tribuna Cafe, str. M. Eminescu, nr 39 (colt cu str. Episcopiei)

Categorii: Spectacole si Filme

one man show

Arta Partului – One Man Show cu Kocsardi Levente, dupa “Jurnalul unui geniu” de Salvador Dali. O coproductie a Teatrului Aualeu si a Teatrului Maghiar de Stat “Csiky Gergely”. Muzica de scena – Kocsardi Levente

ARTA PÂRŢULUI Conferinţa Daliniană a contelui De La Trompette, este un one man show, pe texte din “Jurnalul unui Geniu” de Salvador Dali, dramatizarea, muzica, interpretarea aparţinând lui Kocsardi Levente.

E un discurs ironic la adresa politicului şi societăţii pline de prejudecăţi şi false moralităţi. Comicul spectacolului reiese din încercarea contelui De La Trompette de a-şi învăţa publicul să sfideze prejudecăţile societăţii şi să dea pârţuri cât mai sănătoase, cu bun gust, eleganţă şi muzicalitate, ba chiar ridică această nevoie zilnică la rang de artă şi filozofie. Dacă discursul contelui ar fi fost despre discriminare, rasism, spectacolul ar fi fost dramatic, însă fiind vorba de intoleranţa faţă de pârţ, totul este prezentat într-o cheie comică, astfel, prin umor mesajul e mai uşor acceptat de public.

E un profesor nebun, înnebunit poate din cauza crizei financiare, care a fugit de la azil, se strecoară într-un bar prezentând publicului o conferinţă artistică despre pârţ, până când va fi găsit şi dus înapoi în azil. Contele De La Trompette este un Don Quijote al secolului XXl, un intelectual nebun care caracterizează societatea după cum îşi asumă sau îşi ascunde pârţurile şi care şi-a ales imposibila misiune de a învinge prejudecăţile faţă de pârţ.

Informatii si rezervari la 0357445070!
Intrare libera! Consumatie minima obligatorie 10 lei/pers.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 614
Cuvinte cheie: Arad
andrei

Adaugat in urma cu 4543 zile, 17 Nov. 2011

Adaugat de rossi2010

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 3582

Alte Evenimente din Arad
concert trooper la arad

Concert Trooper la Arad

Arad, Arad. Vineri 31 Mai 2024
zilele aradului 2024

Zilele Aradului 2024

Arad, Arad. 19 Aug 2024 - 25 Aug 2024
targ de paste arad 2024

Targ de Paste Arad 2024

Arad, Arad. 26 Apr 2024 - 7 Mai 2024
  • Ai ceva de zis?

    .