poze workshop demonstrativ voluntar pentru o zi

Workshop demonstrativ "Voluntar pentru o zi"

Bihor , Oradea. Joi 9 Octombrie 2014 15:00
Strada Armatei Române nr. 1/A (Biblioteca Județeană "Gheorghe Șincai" Bihor)

Categorii: Alte Evenimente , Conferinte si Seminarii

Numar min/max participanti: 10/25

Centrul de Voluntariat Sigur.Info Oradea organizează în data de 9 octombrie 2014 la Biblioteca Judeţeană “Gh. Şincai”, cu ocazia Zilelor Educaţiei Non-Formale, workshopul “Voluntar pentru o zi".

Centrul de Voluntariat Sigur.Info Oradea organizează în data de 9 octombrie 2014 la Biblioteca Judeţeană “Gheorghe Şincai”, cu ocazia Zilelor Educaţiei Non-Formale, workshopul demonstrativ “Voluntar pentru o zi”. Această activitate face parte din campania locală de recrutare de noi voluntari în cadrul proiectului Sigur.Info, proiect coordonat la nivel naţional de Organizaţia “Salvaţi Copiii” România, şi se adresează tuturor elevilor ce doresc să facă parte din echipa Sigur.Info Oradea.

Prin intermediul acestui atelier participanţii se vor familiariza cu conceptul programului şi cu activităţile specifice Sigur.Info, vor reuşi să contureze portretul voluntarului ideal şi vor lua parte la o simulare a unei sesiuni educaţionale pe tema “Riscuri şi beneficii ale mediului online”. Totodată, participanţii vor învăţa în cadrul unor grupuri paralele de discuţii de tip open space cum să organizeze o activitate de success şi care sunt paşii pe care trebuie să îi respecte, iar la final vor avea ocazia să pună în aplicare cunoştinţele dobândite prin desfăşurarea unei campanii de informare marca Sigur.Info în parcul “Nicolae Bălcescu”.

Workshopul va fi moderat de coordonatorul regional al programului Sigur.Info şi de alţi voluntari “Salvaţi Copiii”. Toţi cei care doresc să participe la acest eveniment sunt rugaţi să completeze până la data de 1 octombrie 2014 formularul de aplicare disponibil la următoarea adresă: http://goo.gl/W2hqlC. Selecţia finală a participanţilor şi comunicarea rezultatelor se va face până la data de 3 octombrie 2014.

Taxa de participare este de 10 lei/persoană şi va fi achitată în ziua evenimentului. Organizatorii pun la dispoziţia participanţilor toate resursele şi materialele necesare desfăşurării workshopului (foi, markere, flyere, etc), apa şi gustările. Toţi elevii vor primi diplome/adeverinţe de participare şi alte materiale promoţionale.

Pentru detalii suplimentare, va rugăm să ne contactaţi la adresa de e-mail sigurinfo.oradea@gmail.com sau la numărul de telefon 0744559400 (persoană de contact: Székely Raul).


www.sigur.info/oradea
www.facebook.com/Sigurinfo.Oradea

Mai multe detalii: http://www.facebook.com/events/771620122909761/

Pret bilet: 10 Lei

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1200

Eveniment postat de organizator

szekely r

Adaugat in urma cu 2588 zile, 20 Sep. 2014

Adaugat de Ronii98

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 6

  • Ai ceva de zis?

    .