poze biztech 2012

BizTech 2012

Bihor , Oradea. Joi 27 Septembrie 2012 09:00 - Vineri 28 Septembrie 2012
Calea Aradului, Hotel Ramada

Categorii: Conferinte si Seminarii

BizTech 2012 este evenimentul de business și tehnologie al anului în Transilvania.

BizTech 2012 este evenimentul de business și tehnologie organizat anual de compania orădeană CG&GC HiTech Solutions. În 2 noiembrie 2011 a avut loc prima ediție a acestei conferințe care a reunit peste 200 de manageri de top, ingineri de sistem și administratori de rețea din județul Bihor, în cadrul sesiunilor de tehnologie și leadership.

În 2012 BizTech se transformă într-o conferință regională de business și tehnologie care se va desfășura pe parcursul a 2 zile: 27-28 septembrie, într-un cadru de business: hotel Ramada Oradea.

BizTech 2012 pune accent pe inovare și evoluţie prin tehnologie, leadership, management economic şi financiar, analiza pieței și trenduri în dezvoltarea regională, crearea și evidențierea unui brand, comunicarea în companie și comunicarea în relațiile cu alte instituții și companii, finanțare și reducerea costurilor, nelipsind nici sesiunile dedicate departamentelor de resurse umane. Evenimentul se adresează atât invitaților din mediul educațional pre și universitar, cât și pasionaților de tehnologie, IT managerilor și antreprenorilor.

Accesul la eveniment se face pe bază de invitație.

Mai multe detalii: http://www.cg-hitech.ro/portal/biztech.html

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1792

Eveniment postat de organizator

liliana

Adaugat in urma cu 3664 zile, 22 Sep. 2012

Adaugat de lilisor

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 11

  • Ai ceva de zis?

    .