poze primavara vine in avanpremiera la oradea shopping city

PRIMĂVARA VINE ÎN AVANPREMIERĂ LA ORADEA SHOPPING CITY!

Bihor , Oradea. Joi 25 Februarie 2016 19:00
Oradea Shopping City, Calea Aradului, nr. 87

Categorii: Spectacole si Filme

La Oradea Shopping City, sărbătorim primăvara în avanpremieră cu mult răsfăţ și surprize frumoase pentru toate doamnele şi domnişoarele!

Cortina Cinema Digiplex invită fetele la o seară de excepție – celebrăm în avanpremieră primăvara cu o avanpremiera la cinema: Jane Got a Gun! Joi, 25 Februarie, de la ora 19:00, reprezentantele sexului frumos sunt aşteptate pe covorul roşu cu momente speciale dedicate lor: cadouri inspirate oferite de Avon, Foto Booth, cocktail-uri de la Barcode, deserturi fine din partea Cofetăriei Ooh la la și multe alte surprize.

Sărbătoarea continuă duminică, 28 Februarie, între orele 17:00 și 20:00, la Candy Party, unde copiii sunt aşteptaţi la ateliere de creație pentru a realiza cele mai originale mărțișoare pentru mame, se vor putea întrece în modelajul de baloane și se vor bucura de cele mai distractive jocuri interactive alături de Prietenii Veseliei.
Marți, 1 Martie, în prima zi de primăvară din 2016, Oradea Shopping City întâmpină toate doamnele şi domnişoarele cu multe zâmbete şi sute de mărţişoare simpatice.
Pentru a completa răsfățul reprezentantelor sexului frumos, Marți, 8 Martie, Oradea Shoping City celebrează feminitatea cu flori în dar şi un preț special de 7,50 lei la meniul de Nachos Mic, valabil doar pentru grupurile formate din cel putin 3 persoane de sex feminin, la orice film din programul Cortina Cinema Digiplex.

În plus, în perioada 1 – 8 Martie, magazinele și cafenelele din Oradea Shopping City mențin starea de sărbătoare cu reduceri de până la 85%.

Parteneri ai campaniei: Famous Brands, Eponge Fashion Paris, Rendez-Vous, Mossa, Samsonite, Intersport, Steilmann, Cofetăriei Ooh la la, Stefabi Cafe, Amaretto Caffe, Pizzeria San Marco, PingPongMania, Be Fit, Octaser, Outlet Center, Casa Rusu, Wilhelem – Mobila de Lux și Avon.

Mai multe detalii pot fi găsite pe site-ul www.oradeashoppingcity.ro sau pe facebook.com/OradeaShoppingCity.
Rezervări la Cortina Cinema Digiplex la telefon: 0755 33 22 11.

Primăvara vine în avanpremieră la Oradea Shopping City!

Mai multe detalii: http://oradeashoppingcity.ro/ro/evenimente/item/1814-primavara-vine-in-avanpremiera-la-oradea-shopping-city

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 706
Cuvinte cheie: Oradea
andreea

Adaugat in urma cu 2538 zile, 24 Feb. 2016

Adaugat de Laura-Andreea

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 101

Alte Evenimente din Oradea
curs tai chi chen taijiquan chen pentru incepatori

Curs tai chi Chen - taijiquan Chen pentru incepatori

Bihor, Oradea. 3 Feb 2023 - 17 Feb 2023
targul de carte gaudeamus 2023 la oradea

Targul de carte Gaudeamus 2023 la Oradea

Bihor, Oradea. 10 Mai 2023 - 14 Mai 2023
  • Ai ceva de zis?

    .