poze campionatul national de tir cu arcul

Campionatul national de tir cu arcul

Bihor , Oradea. Vineri 31 Iulie 2009 11:00
Universitatea din Oradea

Categorii: Sport si Excursii , Jocuri si Concursuri

Campionatul se va desfasura la Oradea in perioada 31 iulie-02 august 2009

Diviziile la care se pot inscrie concurentii (seniori si juniori 1) sunt: arc traditional, arc olimpic si arc compound. Pe langa aceasta, Clubul "Redpoint" agreeaza ideea montarii unui panou destinat copiilor, in afara concursului (numai cu acordul FRTA).

Competitia este dotata cu medalii si cupe la toate diviziile: (arc traditional, olimpic si compound), pentru toate categoriile. Vor fi premiati atat cistigatorii individuali si pe echipe, cat si clasamentul pe cluburi. Campionatul National de tir cu arcul al Romaniei va fi mediatizat de toate televiziunile locale (ProTv, Antena 1, TVS, Transilvania TV), radio si ziare, precum si de revista Business News si de echipa sportlocal.ro.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3475
vinsieu

Adaugat in urma cu 4451 zile, 16 Iul. 2009

Adaugat de VinSiEu

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 178

  • Cum a fost?
    vinsieu
    vinsieu   04 Aug. 2009, 13:45:54

    În competiţie au fost înscrişi 80 de trăgători de la 11 cluburi din oraşele mari ale ţării. Evenimentul, ce a stat mărturie talentului şi condiţiei fizice exemplare a arcaşilor, a constituit şi o fază pregătitoare pentru echipa de concurenţi români care va participa la Campionatul Mondial de tir cu arcul, ce urmează a se desfăşura la sfârşitul lunii în Coreea.


    .