poze romanian extreme adventure
poze romanian extreme adventure poze romanian extreme adventure

Romanian Extreme Adventure

Buzau , Buzau. Sâmbătă 27 Iunie 2009 08:30
Carpatii de Curbura

Categorii: Alte Evenimente , Sport si Excursii , Jocuri si Concursuri

Concursul este de tip Trophy compus din 5 zile de anduranta, navigatie si orientare si o zi de prolog trial (indemanare contratimp pe o trasa impusa)

Iubitorii sporturilor extreme cu motor sunt invitati sa se delecteze la Buzau cu o competitie de exceptie, pentru care abilitatile de orientare, tehnica de pilotaj, navigatie, anduranta, tenacitate, spirit de echipa si buna dispozitie vor fi probate la turatie maxima.

Romanian Extreme Adventure provoaca la o intrecere desfasurata pe parcursul a 7 zile, masini, motociclete, ATV-ri si Side by Side Vehicles. Traseul se deruleaza in Carpatii de Curbura, preponderent in zona masivului Penteleu, o zona deosebit de spectaculoasa, atat prin varietatea terenului, diferentele mari de temperatura, cat si prin elementele de aleasa frumusete si salbaticie ale cadrului natural.

Echipele participante trebuie sa parcurga integral traseul cu o lungime totala de 1200 km, configurat cu obstacole 100% naturale.

Verificarile tehnice si administrative sunt programate pentru data de 27 iunie 2009 pe platoul din Piata Dacia din centrul orasului Buzau iar intrecerea se va termina in data de 03 iulie 2009 cu festivitatea de premiere si decernarea premiilor.

Mai multe detalii: http://www.romanianextremeadventure.ro//ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 3532
Cuvinte cheie: Masini , Offroad , Raliu , Evenimente Buzau
dan

Adaugat in urma cu 5413 zile, 19 Iun. 2009

Adaugat de trotineta23

Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 122

  • Ai ceva de zis?

    .