poze seri pozitive

Seri Pozitive

Satu-Mare , Satu Mare. Marţi 14 Ianuarie 2014 18:00

Categorii: Conferinte si Seminarii , Alte Evenimente

”Despre viaţa noastră cea întruna deocamdată”

Proiectul „Seri Pozitive” este iniţiat de Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj cu scopul de a crea un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii pe teme bine definite conduse de oameni cu experienţă. Participând la astfel de întâlniri poți găsi soluții la problemele care te frământă, poți socializa şi cunoaște oameni noi şi poți chiar lega prietenii. Întâlnirile din Satu Mare sun conduse de către Delia Danea – psiholog şi trainer, iar invitaţii sunt oameni din comunitate care te pot inspira să faci şi tu schimbări pozitive în viaţa ta.

Tema lunii ianuarie: ”Despre viaţa noastră cea întruna deocamdată”

Trăim într-o lume în care schimbarea e cuvântul de ordine, iar transformările se petrec cu o viteză uluitoare. Tânjim după siguranţă, permanenţă, absolut. După un mod de viaţă care să ne ajute să trecem fericiţi şi senini prin zilele şi nopţile acestei planete frumoase.

Care poate fi acel mod de viaţă? Există oare un cuvânt magic, care amintit la vreme să ne aducă în acord cu adevărul lumii? S-au încercat mai multe. Răspunsul ar putea fi unul cu totul surprinzător.

Seara Pozitivă din 14 ianuarie 2014 vă invită la o călătorie printre experienţe de viaţă, idei şi note muzicale alături de ziaristul Vasile Andreica, vorbitorul invitat şi de Cătălin Alex Grigoraş, violonist de elită.

Vasile Andreica are 35 de ani şi este jurnalist cultural la Informaţia Zilei Satu Mare, poet şi traducător. Susţine de mai mulţi ani cronica artelor din Satu Mare şi a studiat în călătoria sa spirituală mai multe filosofii şi religii, pentru a ajunge la un punct de vedere original şi personal pe care vi-l va împărtăşi, alături de poveşti dintr-o viață marcată de o mare provocare medicală.

Cătălin Alex Grigoraş a absolvit Conservatorul din Iaşi, a studiat doi ani sub conducerea reputatului dirijor Dr. Helmuth Rilling la Heidelberg şi Mannheim şi a cântat de două ori în orchestra mondială Jeunesses Musicales. Violonist de mare talent, cu multe premii obţinute în ţară şi străinătate, are şi el o manieră personală şi originală de interpretare muzicală, de care vă puteţi bucura dacă veţi accepta invitaţia noastră.

Vă așteptăm cu drag marți 14 ianuarie 2014 de la ora 18 la o nouă Seară Pozitivă. Locul de desfășurare este sediul Asociației Consult Scolari, str. Aurel Vlaicu, Nr. 151.

Înscrierile se fac accesând link-ul: http://schimbarepozitiva.ro/despre-via-a-noastr/
La sfârşitul întâlnirii, participanţii sunt invitaţi să lase o DONAŢIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare. Însă, nu lăsa banii să te împiedice să vii la aceste seri. Setează-ți intenția și toate se vor aranja pentru tine.

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 853
olimpia

Adaugat in urma cu 3257 zile, 07 Ian. 2014

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Cum a fost?
    olimpia
    pia792001   15 Ian. 2014, 8:52:24

    A fost o seară emoționantă, cu o poveste de viață impresionantă, presărată cu umor dar și cu seriozitate. Vasile Andreica a lansat o invitație prietenească de a îmbrățișa schimbările care vin în viața noastră și a nu le mai vedea ca pe ceva ”rău” . Viața este un dar și în fiecare clipă avem puterea să ne bucurăm de acest dar minunat, îmbrățișând, deocamdată, orice schimbare care vine. Cel de al doilea invitat, Cătălin Alexandru Grigoraș ne-a purtat într-o lume a notelor muzicale, ne-a povestit și ne-a demonstrat cum putem să facem diferența între o interpretare mecanică a unei piese muzicale și o interpretare din/cu suflet.


    .