poze saptamana mobilita ii europene

Săptămâna Mobilității Europene

Satu-Mare , Satu Mare. Sâmbătă 13 Septembrie 2014 11:00

Categorii: Sport si Excursii , Jocuri si Concursuri

Deschiderea acțiunilor și întâlnirea participanților - ora 11.00 la cap pod Decebal

Săptămâna Mobilității Europene va fi marcată printr-o acțiune care vrea să promoveze mersul pe bicicletă și cu caiacul, ca mijloace alternative de deplasare în Valea Someşului.
Cu bicicletele, traseul va fi pe malul stâng al Someșului, de-a lungul pistei de bicicliști până la granița cu Ungaria, iar cu caiacele pe Someș din Satu Mare până la Csenger.
Deschiderea acțiunilor și întâlnirea participanților (biciliști, caiaciști) va avea loc la ora 11.00 la cap pod Decebal.
În program sunt cuprinse acrobații cu caiacele și plimbări cu caiacele pe râul Someș, între orele 11 și 12, marșul ciclist de la ora 12, iar între orele 13 – 16 toți doritorii de a trece în Ungaria cu bicicleta o pot face având în vedere că va fi deschis punctul temporar de trecere (localitatea Oar, borna L.86).
Manifestarea dedicată acestui eveniment se va finaliza cu o binemeritată masă câmpenească. Organizatorii îi invită să participe pe toți sătmărenii, dorind ca împreună să promoveze mijloacele de transport alternative în defavoarea celor poluante.

Comenteaza pe Facebook
olimpia

Adaugat in urma cu 2125 zile, 10 Sep. 2014

Adaugat de pia792001

Star_bg_grey Star_bg_grey Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 189

  • Ai ceva de zis?

    .