poze stagiul interna ional de taekwon do sibiu 2014

Stagiul Internațional de Taekwon-Do Sibiu 2014

Sibiu , Sibiu. Sâmbătă 20 Septembrie 2014 10:00 - Sâmbătă 20 Septembrie 2014
Sala Transilvania Sibiu, Str. Octavian Goga, Nr. 1

Categorii: Conferinte si Seminarii , Sport si Excursii , Alte Evenimente

Numar min/max participanti: 150/500

Tomaz Barada, "King Of Taekwon-Do” va susține un seminar la Sibiu în luna septembrie

PUMA Club Sibiu, în colaborare cu Federația Română de Taekwon-Do, organizează în data de 20 septembrie la sala Transilvania din Sibiu, Stagiul Internațional de Taekwon-Do, Sibiu 2014.

După succesul Stagiului Internațional de Taekwon-Do de anul trecut, susținut de Katya Solovey, multiplă campioană europeană şi mondială, alături de soțul acesteia, Oleg Solovey, antrenorul echipei naționale a Ucrainei la Taekwon-Do, PUMA Club invită la Sibiu unul dintre cele mai mari nume ale sportului mondial, slovenul Tomaž Barada.
Supranumit “King Of Taekwon-Do” datorită performanţelor obţinute în urma competiţiei internaţionale din Tokyo - Japonia, Tomaž Barada, multiplu campion european și mondial la arte marțiale, a confirmat prezența la cel mai mare stagiu de Taekwon-Do organizat vreodată la Sibiu.
Acesta va susține un stagiu tehnic, bazat pe antrenamente de luptă. Barada este considerat o legendă vie in lumea Taekwon-do-ului și a kickboxing-ului, acesta deținând recordul de 84 de meciuri fară înfrângere.
Stagiul Internațional de Taekwondo Sibiu este o acțiune inclusă pe Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu 2014 și susținută strategic de Consilul Local prin Primăria Municipiului Sibiu. Parteneri de eveniment: ANDU, Boromir, Buonavista, Golden Tulip, Promo Management, Sibiu 100%, Radio ZU.

Mai multe detalii: https://www.facebook.com/PUMACLUB

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1195

Eveniment postat de organizator

laura popa

Adaugat in urma cu 2308 zile, 28 Mai. 2014

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

  • Ai ceva de zis?

    .