poze  cibinfest oktoberfest pe romaneschte
poze  cibinfest oktoberfest pe romaneschte poze  cibinfest oktoberfest pe romaneschte poze  cibinfest oktoberfest pe romaneschte

CIBINFEST – Oktoberfest pe româneschte

Sibiu , Sibiu. Joi 27 Septembrie 2012 12:00 - Duminică 30 Septembrie 2012
Piaţa Mare, Sibiu

Categorii: Festivaluri , Jocuri si Concursuri , Petreceri

Cibin Fest: Parc de distracţii, concerte şi multă bere, în Piaţa Mare

Centrul oraşului va fi animat, în perioada 27-30 septembrie, de Cibin Fest 2012, aflat la a doua ediţie, în cadrul căruia va fi amenajat cel mai mare parc de distracţii mobil din ţară, atmosfera fiind întreţinută de o fanfară din Germania.

Dacă anul trecut, festivalul a fost organizat lângă baza Pompierul, organizatorii au decis, anul acesta, să îl mute în Piaţa Mare, respectiv Piaţa Mică.

„Anul acesta va fi« Piaţa Mare Fest», adică pe Cibin a fost foarte bine anul trecut, dar accesul a fost aşa cum a fost, dificil. Chiar dacă locaţia de anul trecut este una bună, nu putem garanta un acces sigur al participanţilor în zonă, drept pentru care am aprobat, în principiu, această manifestare în Piaţa Mare. E o noutate, în ultimii ani. Cred că în anul 2000 a fost ultima dată un cort mare, în Piaţa Mare, unde s-a putut mânca şi bea bere. Încercăm să relăum acea tradiţie. Deci Cibin Fest va debuta în Piaţa Mare, cu un cort în centrul pieţei, cu jocuri pentru copii şi pentru oameni mai mari", a declarat, joi, primarul Sibiului, Klaus Iohannis, în cadrul unei conferinţe de presă.

Mai multe detalii: http://cibinfest.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1733
precup

Adaugat in urma cu 3660 zile, 20 Sep. 2012

Adaugat de Horace

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 2

  • Ai ceva de zis?

    .