poze latin escape
poze latin escape poze latin escape poze latin escape

LATIN ESCAPE

Sibiu , Sibiu. Vineri 11 Iulie 2014 18:00 - Duminică 13 Iulie 2014
Piata Mica, Forumul German

Categorii: Muzica si Concerte , Festivaluri

Numar min/max participanti: 500/4000

Sibiul va dansa pe ritmuri latino-americane în luna iulie la LATIN ESCAPE

Timp de 3 zile, Sibiul va răsuna a muzică latino şi va dansa pe ritmuri ameţitoare de salsa, bachata, flamenco, merengue, cha cha, kizomba. Un eveniment inedit se va desfăşura în perioada 11-13 iulie 2014 la Sibiu. Este vorba de LATIN ESCAPE, un festival dedicat dansului latino-american, aflat anul acesta la cea de-a treia ediţie. Dacă în anii precedenţi LATIN ESCAPE a reprezentat un eveniment adresat preponderent comunităţii autohtone de salsa, ediţia de anul acesta este deschisă şi publicului larg.

Ce înseamnă LATIN ESCAPE 2014?

o Workshop-uri de dans, concursuri şi petreceri latino desfăşurate în incinta Forumului German din Piaţa Mare, pentru pasionatii de dans, în perioada 11 - 13 iulie 2014;
o Concert live Havana Club Orchestra şi spectacol de dansuri latino-americane la scenă deschisă în Piaţa Mică, sâmbătă, 12 iulie 2014, începând cu ora 19.00.

Cele mai importante şcoli de dans latino din ţară au fost invitate la eveniment şi peste 20 dintre ele au confirmat deja prezenţa. Mai mult, atmosfera incendiară a festivalului va fi înteţinută timp de 3 zile de cinci DJ renumiţi din Bucureşti, Timişoara, Braşov şi Cluj.

Invitaţi internaţionali la LATIN ESCAPE

Nume sonore din comunitatea internaţională de salsa vor fi prezente la Sibiu pe parcursul celor 3 zile de festival latino: Super Mario - The Million Moves Man (Anglia), Ronald şi Alba (Spania),
Reda Dance (Franţa), Don Jose (Franţa), Lucas şi Amy Molina (Buenos Aires, Argentina). Aceştia vor susţine workshop-uri de dans şi muzicalitate pe toată perioada festivalului. Merită menţionat faptul că spaniolii Ronald şi Alba sunt campionii europeni la Bachata pe anul 2014, în timp ce argentineanul Lucas Molina, care va sosi la Sibiu alături de partenera sa, este celebru pentru spectacolul său de flamenco. Super Mario, unul dintre cei mai apreciaţi dansatori din lumea salsa, va susţine cinci workshop-uri la LATIN ESCAPE.

Proiectul LATIN ESCAPE este inclus pe Agenda culturală a Sibiului şi este sprijinit strategic de Consiliul Local prin Primăria Sibiu. Evenimentul este organizat cu sprijinul BITECO, Motion Art Studio, Magic Hands Studio, Boromir, Simpa, Oriflame, Diada, Autonom, Metropolis şi Promo Management. Un eveniment powered by Radio ZU.

Programul evenimentului şi mai multe detalii despre artiştii invitaţi se pot găsi pe site-ul www.latinescape.ro şi pe pagina oficială de Facebook, www.facebook.com/SibiuLatinEscape.

Mai multe detalii: http://www.latinescape.ro

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1788
laura popa

Adaugat in urma cu 2638 zile, 03 Iul. 2014

Adaugat de Laura Popa

Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 33

Alte Evenimente din Sibiu
traieste intentionat

Traieste intentionat!

Sibiu, Sibiu. 20 Nov 2021 - 20 Nov 2021
tabara de numerologie

TABARA de NUMEROLOGIE

Sibiu, Sibiu. 1 Oct 2021 - 3 Oct 2021
targul de craciun din sibiu 2021

Targul de Craciun din Sibiu 2021

Sibiu, Sibiu. 12 Dec 2021 - 2 Ian 2022
tudor gheorghe risipitorul de frumuseti

Tudor Gheorghe - "Risipitorul de frumuseti"

Sibiu, Sibiu. Vineri 8 Octombrie 2021
  • Ai ceva de zis?

    .