poze troc adhoc schimb de obiecte
poze troc adhoc schimb de obiecte

Troc ADhoc- schimb de obiecte

Timis , Timisoara. Sâmbătă 20 Februarie 2010 14:00
Cafeneaua Aethernativ, str.Marasesti nr 14- peste drum de Parcul Botanic

Categorii: Alte Evenimente

Troc ADhoc -schimburi de obiecte, socializare şi voie bună-

Cine este invitat? Oricine doreşte să scape de anumite lucruri, oricine vrea să dea o palmă (simbolică) mercantilismului şi goanei după bani, oricine crede că valoarea obiectelor este relativă, după cum i-o dăm fiecare.

Ce? Troc ADhoc NU este târg de vechituri, piaţă second-hand sau afacere. Obiectul pe care îl aduci îl vei putea schimba cu altul care îţi place mai mult, negociind direct cu proprietarul.

Unde? În curtea interioară a Cafenelei Aethernativ, str.Mărăşeşti nr 14 Cand? Sâmbătă, 20 feb., orele 14:00-18:00

Cum procedez? Adu un obiect (2,3 etc) pe care doreşti să-l oferi, caută printre obiectele disponibile şi fă schimb cu ceilalţi participanţi.

Stai cât vrei, schimbi cât vrei!

INTRAREA este LIBERĂ.

Această iniţiativă este pusă la cale de Asociaţia Clouds Factory (obiecte lucrate manual) şi grupul Freecycle Timişoara (reciclare prin reutilizare). Poţi cere detalii, ne poţi lua interviuri sau îţi poţi anunţa prezenţa aici:

Email: cloudsfactory@gmail.com

Telefon: 0724108787 (Ana)


Mai multe detalii: http://freecycletm.ecosapiens.ro/

Comenteaza pe Facebook
Icon_eye Nr.vizualizari: 1713

Eveniment postat de organizator

ralu

Adaugat in urma cu 5156 zile, 15 Feb. 2010

Adaugat de psychoralu

Star_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey Star-half_bg_grey
Evenimente Create: 27

Alte Evenimente din Timisoara
stand up comedy cu mihai bobonete sfaturi de via a la timi oara

Stand up comedy cu Mihai Bobonete - Sfaturi de Viață la Timișoara

Timis, Timisoara. Sâmbătă 13 Aprilie 2024
targul de paste timisoara 2024

Targul de Paste Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 31 Mar 2024 - 6 Mai 2024
zilele studen ilor timi oarei 2024

Zilele Studenților Timișoarei 2024

Timis, Timisoara. 14 Mai 2024 - 16 Mai 2024
street food festival timisoara 2024

Street Food Festival Timisoara 2024

Timis, Timisoara. 5 Sep 2024 - 8 Sep 2024
  • Cum a fost?
    ralu
    psychoralu   22 Feb. 2010, 3:02:25

    Prima editie, o sambata de februarie, pe terasa la Aethernativ, masute sub umbrelute, multe obiecte care-si asteptau randul la schimb, tineri, copii, parinti,bunici, ceai si voie-buna. Am schimbat, am socializat, am intalnit vechi cunostinte, am cunoscut oameni noi, am cunoscut in carne si oase oameni pe care-i stiam doar de pe net, deci a fost dragut. Ce mi-a placut: -schimbul: eu am plecat de acasa cu carti si reviste, m-am intors cu alte carti si reviste si un sfesnic fain :) -varietatea obiectelor -in ciuda ploii care si-a ales prost momentul, au venit oameni curiosi si binedispusi, la inceput socializarea a fost mai timida, dar intr-o ora, doua, s-a creat o atmosfera placuta; -dorinta oamenilor de a mai repeta trocul, probabil data viitoare cu mai multi participanti, mai multe obiecte, mai multe optiuni- impreuna cu Ana de la Clouds am zis sa incercam sa repetam lunar trocul; Ce nu mi-a placut: -ma asteptam sa predomine tinerii, dar cei de peste 40 de ani si-au facut aparitia intr-un numar destul de mare, nu doar ca sa vada, ci efectiv sa schimbe. Probabil ar trebui sa pun asta la bile albe pentru ei- felicitari pentru ca-s deschisi (si am mai avut ocazia sa vad asta si la targul handmade de la Caravana Solar Cinema), dar rusine tinereilor timisoreni care s-au speriat de cativa stropi de ploaie sau au preferat sa isi petreaca dupa-masa de sambata lenevind :P; -din peste 1000 de membri Freecycle Timisoara care stiau de targ, nu am intalnit acolo mai mult de 3-4....din nou, rusinica. E asa de usor sa stai pe net si asa de greu sa te deplasezi pana la o locatie reala, sa intalnesti oameni reali... -ca de obicei, ventilatia proasta din cafenea care permite fumului de tigara sa puna stapanire pe aerul respirabil- eu ma simt ca un vampir care fuge de atingerea razei de soare..


    .